„Liviu Dragnea a ajuns orbit de putere”

0
218

Presedintele PSD Buzau: „Liviu Dragnea a ajuns orbit de putere”. Deputatul Marcel Ciolacu susţine scrisoarea semnată de Gabriela Firea, Paul Stănescu şi Adrian Ţuţuianu.

Liderul PSD Buzău crede că a venit timpul ca Liviu Dragnea să facă un pas în spate, acuzându-l pe liderul PSD că a devenit ”un om orbit de putere, orgolii şi spaime imaginare”.

Susţin scrisoarea semnată de colegii mei pentru că am convingerea că PSD poate să facă în continuare lucruri bune pentru România. Pentru a realiza asta, trebuie să înţelegem că solidaritatea de partid nu înseamnă să fim pasivi unor decizii greşite care continuă de prea mult timp. Aceste decizii greşite se suprapun cu dorinţa de şi mai multă putere a lui Liviu Dragnea. Un preşedinte PSD care a făcut lucruri bune, dar care, astăzi, din păcate, nu mai este omul pe care l-am cunoscut în urmă cu ceva ani. Din păcate, Liviu Dragnea a ajuns un om orbit de putere, orgolii şi spaime imaginare”, arată liderul PSD Buzău, Marcel Ciolacu, într-un mesaj postat pe facebook.

El spune că nu mai pot fi tolerate fapte precum eliminarea din partid a unor oameni, în urma unor decizii care se iau arbitrar de către o singură persoană, și de suprimarea libertăţii de exprimare în PSD.

Nu putem accepta ca libertatea de exprimare în PSD să fie suprimată, colegi de-ai noştri să fie daţi afară, iar deciziile să se ia în mod arbitrar de către un singur om. Nu putem tolera să vedem cum fractura din societate se adânceşte pe zi ce trece şi că ura care ne desparte a ajuns mai puternică decât lucrurile care trebuie să ne unească şi să ne ducă înainte ca naţiune. Nu putem asista la izolarea României pe plan extern şi la asocierea ei cu state sancţionate şi puse la colţ pentru nerespectarea valorilor şi principiilor europene.Problemele personale ale lui Liviu Dragnea fac ca modificările la legile justiţiei să nu poată fi realizate. În locul unei consultări, avem de-a face cu nişte decizii impuse unilateral. Iar societatea răspunde pe bună dreptate la acest comportament. Susţin modificările legilor justiţiei, dar făcute de o manieră corectă prin consultarea tuturor părţilor implicate”, afirmă deputatul PSD.

Ziarul de Ploiești

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here