Hoteluri si vile de vanzare pe Valea Prahovei. Afla care sunt preturile

0
603

Hoteluri si vile de vanzare pe Valea Prahovei. Poti afla care sunt preturile accesând un site de specialitate, care adună anunțuri de la persoane fizice și agenții imobiliare.

Cele mai scumpe spații scoase la vânzare sunt în Sinaia.

Aici, se oferă mai multe hoteluri, fie vechi, fie aflate în faza de construcție.

Primul, început în anul 2016 și finalizat în proporție de 65%, aflat în centrul stațiunii, costă 2 milioane euro, fiind cel mai scump imobil pus la vânzare pe Valea Prahovei.

Al doilea imobil scos la vânzare este un hotel construit în 2016, la Cota 1400, pentru care se cere 1,3 milioane de euro.

Al treilea hotel, ridicat începând cu anul 2015, în zona Furnica, este oferit pentru 1,1 milioane de euro. Construcția este la gri.

Tot la Sinaia se vinde și o vilă cu 22 de camere, situată pe strada Narciselor. Aceasta costă 910.000 de euro și a fost construită în anul 2011.

Una dintre cele mai vechi vile din Sinaia, aflată lângă parcul central, a fost scoasă și ea la vânzare, după ce a fost renovată, iar proprietarul solicită 590.000 de euro.

La Bușteni a fost scos la vânzare un hotel construit în anul 2010, în zona Cezar Petrescu, pentru suma de minimum 1,25 milioane de euro.

Tot la Bușteni, se vinde un hotel cotat la trei stele, aflat în zona de la baza pârtiei Kalinderu. Proprietarul solicită 990.000 de euro.

Ziarul de Ploiești

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here