De ce sa alegi laptisor de matca?

0
809

Conform studiilor realizate de specialisti laptisorul de matca este o fantana a tineretii. Cunoscut din cele mai vechi timpuri pentru efectele minunate pe care le are asupra organismului, a atras si atentia cercetatorilor moderni, care l-au analizat si supus la teste riguroase. IN urma acestora s-a demonstrat ca laptisorul de matca crud este un produs natural cu efecte de medicament, deci poate fi folosit in siguranta in tratarea unor afectiuni.

Daca nu esti inca convins beneficiile acestui elixir, iata cateva motive temeinice, care sa te convinga sa introduci laptisorul de matca crud in rutina zilnica.

Laptisorul de matca este bogat in substante chimice complexe

Secretia de culoare alb-laptos,cu consistenta usor vascoasa este hrana reginelor albinelor ai a larvelor si este bogata in elemente hranitoare pentru organism, care stimuleaza cresterea si fertilitatea, minerale, vitamine, aminoacizi esentiali. Este unul dintre putinii complecsi din natura care are in compozitie toate vitaminele din clasa B-urilor si acizi grasi esentiali, necesari pentru buna functionare a organismului. In plus are in compozitie o substanta rara: nutrient ul 10-HDA. Aceasta substanta activa asigura proprietatile antivirale, antifungice si antibacteriene cunoscute. Pe laptisor.ro, pot fi descoperite mai multe detalii legate de importanta acestui nutrient si de efectele pe care le are asupra organismului, dar si informatii legate de concentratia optima de 10-HDA, pe care trebuie sa o detina un laptisor de matca crud de calitate.

Laptisorul de matca este elixir al tineretii

Elementele pe care le are in compozitie sustin buna functionare a dermei. Functiile de respiratie, transpiratie sunt imbunatatite, in plus laptisorul de  matca contribuie la hranirea eficienta a celulelor pielii, fapt ce previne imbatranirea.

Nu este un  secret ca cele mai cunoscute personalitati feminine din istorie (Nefertiti, Cleopatra, Maria Antoaneta, regina Frantei si regina Victoria a Angliei) foloseau laptisor de matca pentru a mentine in stare perfecta aspectul pielii.

Studiile recente au demonstrat ca acesta preparat folosit zilnic favorizeaza producerea de colagen oferind un plus de elasticitate pielii. Proprietatile acestuia nu se opresc aici si conform cercetarilor este un agent antimicrobian puternic, care impiedica inmultirea agentilor patogeni existenti pe piele, deci nu este de mirare ca laptisorul de matca crud este ingredient de baza pentru un numar foarte mare de produse cosmetice.

Laptisorul de matca este bun pentru potenta si fertilitate

Chiar daca au este unul dintre afrodiziacii cunoscuti, laptisorul de matca este un compus complex care stimuleaza productia de hormoni sexuali, ovulatia si spermatogeneza. Deci folosit in stare pura poate remedia disfunctiile sexuale, cauzate de insuficienta hormonala, dar si problemele cauzate de infertilitate. Este recomandat femeilor care sufera de tulburari de menstruatie si barbatiilor care se confrunta lipsa libidoului.  Laptisorul de matca crud este tratament eficient pentru persoanele aflate la menopauza si andropauza, pentru ca normalizeaza productia de hormonii.

Laptisorul de matca nu produce alergii si nu are efecte secundare

Fata de mierea de albine care poate produce alergii persoanelor cu sensibilitate crescuta, laptisorul de matca poate fi folosit de toate persoanele, indiferent, de varsta, sex si sensibilitati, pentru ca nu produce alergii. In plus este unul dintre preparatele care poate fi folosit fata limita, intrucat nu are efecte secundare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here