Ce spune PSD Prahova despre zvonul demiterii lui Liviu Dragnea

0
82

Ce spune PSD Prahova despre zvonul demiterii lui Liviu Dragnea ? Într-un comunicat de presă, social-democrații conduși de Bogdan Toader nu combat această idee, ci spun că ar fi vorba despre „acțiuni normale într-un partid democratic”.

Mai mult, pentru cei care înțeleg limbajul politic, ese elocvent faptul că PSD Prahova spune că susține coaliția de guvernare, nu și pe Dragnea.

Iată mai jos mesajul oficial al PSD Prahova:

COMUNICAT

Partidul Social Democrat, cel mai mare partid din România, trece, în aceste momente, printr-o perioadă mai dificilă, așa cum de altfel s-a mai întâmplat în istoria acestei formațiuni politice. Deși sunt unele voci din afara partidului care doresc să destabilizeze situația internă din PSD, ceea ce se petrece în prezent sunt – de fapt – acțiuni normale într-un partid democratic, care este ca un organism viu, în perpetuă mișcare. Opiniile diferite nu pot să conducă decât la dezvoltarea internă și transformarea PSD într-o formațiune politică mai eficientă, care să aibă capacitatea să guverneze țara pe mai departe, alături de colegii de la ALDE.

PSD Prahova susține programul și coaliția de guvernare, care și-au dovedit din plin eficiența de la alegerile parlamentare și până în prezent, punând mai presus de orice îmbunătățirea calității vieții românilor.

Mai mult decât atât, apropiata ședință a Comitetului Executiv Național va fi forul în care vor fi puse în discuție opiniile aparent diferite din interiorul PSD din punct de vedere organizatoric. Pe de altă parte, însă, întrunirea CEx va dezbate lucruri importante pentru români: continuarea reformelor economice și sociale, în concordanță cu programul de guvernare și măsurile imediate care vor fi luate pentru a menține trendul ascendent al vieții economico-sociale din România.

Ziarul de Ploiesti

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here