EXCLUSIV/MINCINOȘII DIN DIRECȚIA GENERALĂ DE POLIȚIE A MUNICIPIULUI BUCUREȘTI ASCUND/ARUNCĂ/MUȘAMALIZEAZĂ SESIZĂRILE CETĂȚENILOR ȘI FAPTELE COMISE DE FĂPTUITORI!

0
1305

Evenimentul rutier (tamponare, fără victime) produs la data de 01 septembrie 2018 în jurul orelor 08.00 pe Autostrada Soarelui (București-Drajna) între autoturismele: Mercedes E200, Toyota și o skoda de culoare neagră scoate la iveală noi ascunzișuri ale mafiei ialomițene atât de bine înrădăcinată în instituțiile statului român din acest județ.

Autoturismele Mercedes și Toyota erau conduse la data producerii evenimentului rutier de Toma Ion (șeful Tribunalului Ialomița) și soția acestuia, Toma Angelica (grefier la același tribunal – de fapt, „bibeloul de cristal” al tribunalului fiindcă nu îndeplinește nicio atribuție din fișa postului câtu-i ziulica de lungă că, deh, e nevasta „mahărului”). Evenimentul a fost înregistrat la Poliția Autotrada Soarelui în data de 01.09.2018 în urma apelului prin SNAU 112 efectuat chiar de șeful Tribunalului Ialomița, Toma Ion.

La data de 09 septembrie, pe grupurile de facebook „De vânzare în Călărași” și „De vânzare în Medgidia” au fost postate de sora „grefierei de cristal” Toma Angelica, numita Temistocle Denisa (fosta soție a împuternicitului șefului adjunctului șefului IPJ Ialomița și titular al postului de șef birou control interne, Iordache Mihail-Valentin) fotografiile cu cele 2 autoturisme conduse de soții Toma la data prodecerii evenimentului, în vederea vânzării acestora.

Despre acest Iordache v-am povestit într-un articol anterior că a fost părăsit de nevastă fiindcă „mirosea a dosul șefului”… însă, nu e chiar așa. Iordache Mihail-Valentin a fost plecat în mai multe misiuni în afara granițelor țării, fosta soție (de profesie jurist la DGASPC Ialomița), Temistocle Denisa, fiind foarte interesată de „bărbații în uniformă”… cu precădere cei cu bani (care se întorceau din misiuni intenaționale)… un fel de „domnișoara Miza” din piesa „Titanic Vals” scrisă de Tudor Mușatescu. Astfel, „domnișoara Miza” de Ialomița era foarte des văzută în municipiul Slobozia (cu precădere localuri) în prezența bărbaților „în uniformă”.

Așadar, pentru a nu se afla „greutatea” accidentaților Toma, „domnișoara Miza” de Ialomița a fost însărcinată de familia Toma să vândă, cât mai urgent cele 2 autoturisme avariate… posibil în speranța că „va șterge urmele”. „Mult-iubitul” șef al Tribunalului Ialomița, Toma Ion, este de o aroganță și înfumurare cum rar ne este dat să întâlnim însă, acest eveniment rutier „l-a liniștit”. De ce oare? Că a provocat un eveniment rutier cu pagube?

       Legăturile lui Toma Ion cu „famiglia epoletană”:

Toma Ion este, la rândul lui, un „Matusalem” al magistraturii, cu o profundă „educație și cultură comunistă”. În vârstă de 70 ani acesta ar fii trebuit să iasă la pensie în luna octombrie sau noiembrie a acestui an. Însă, șeful Tribunalului Ialomița a refuzat să își depună cererea de pensionare căci: „«țuțibida» Toma Angelica ar fii «linșată» de colegi prin «torturarea» acesteia cu obligarea acesteia să-și îndeplinească atribuțiile din fișa postului” (oare o fii aflat „duoamna” Toma Angelica că are o fișă a postului? Întrebăm și noi pentru niște prieteni…). Incisiv de Prahova este de acord cu zicala: „Numai cine nu muncește nu greșește” însă, să stai toată ziulica și să freci menta… să mai fii și salarizat și premiat pentru „frecatul mentei”, asta-i prea de tot!

În anul 2010 fostul președinte al României, Băsescu Traian (cunoscut și sub porecla „Gollum de România”) a început „să taie în carne vie” în salariile și pensiile românilor. Supărat nevoie mare că oamenii au deschis un lanț de acțiuni (individual sau colective) iar instanțele de judecată au admis, la fond, acțiunile, într-o ședință „secretă” a trasat directive clare judecătorilor: chiar dacă reclamanții își vor recâștiga drepturile prin hotărârile dumneavoastră definitive, vom emite ordonanțe de urgență ca să prorogăm, la nesfârșit, punerea lor în executare. Așa că, cel mai bine ar fii să le respingeți.” Și, ca să fie „treaba-treabă”, CCR-ul și Curtea de la Strasbourg au statuat că dacă statul vrea să „taie” drepturi (pentru buna funcționare a statului), poate să o facă nestânjenit de instanțele de judecată…

În perioada 2009-2016, la conducerea IPJ Ialomița s-a aflat Ștefu Viorel, preten la cataramă cu șeful tribunalului Ialomița, Toma Ion. Fiindcă nevasta lui Iordache Mihail-Valentin era sora „grefierei de cristal”, cei doi șefi de instituții își transmiteau informații și decizii prin acest Iordache Mihail-Valentin. Cele mai interesante „decizii” despre care a aflat Incisiv de Prahova sunt cele referitoare la respingerea acțiunilor polițiștilor de către judecătorii tribunalului Ialomița („dacă-i ordin, cu plăcere!”). Chiar Toma Ion s-ar fii enervat într-o ședință cu judecătorii Tribunalului Ialomița și le-ar fii spus franc: „Gata! De azi înainte nu mai dați nimic la polițiști!” (Întrebăm și noi, cei din redacție: Nici măcar „m…e PSD” să nu le mai dea judecătorii polițiștilor?)

Cu toate acestea, „pentru a nu bate la ochi”, rareori mai „scăpau” câte o decizie favorabilă reclamantului/ reclamanților (dacă acțiunea era comună)… chiar și persoanele certate cu legea dar „băieți buni” dealtfel (cotizanți), erau feriți (apărați) de cei doi (Toma și Ștefu). Așadar, judecătorii Tribunalului Ialomița executau și încă mai execută orice „dispoziție legală” a șefului Toma Ion.

Iar această practică s-a transmis „moștenitorului” Ivan Cristian… așa cum se moștenesc, din păcate, „vorbele băsiste” transmise judecătorilor de Băsescu Traian judecătorilor.

În atare condiții, nici nu ne mai surprinde că în fața unor judecători oamenii cinstiți „mor cu legea în mână” (ba mai sunt și sancționați de „judecătorul supărat pe prostul de reclamant care nu știe că are «ordin de la președinte» să urineze pe Lege”) iar pentru vinovați se fabrică, prin decizii/sentințe, „noi legi” care să-i scape de legea emisă de Parlament și promulgată de Președintele României…

Ivan Minodora Alexandra, soția șefului IPJ Ialomița-Ivan Cristian, prietenă „de suflet” cu Temistocle Denisa

Între cele două femei există o prietenie veche și bazată pe încredere reciprocă doar „o mână spală pe alta și amândouă fața”… tocmai de aceea suntem foarte interesați de cum va instrumenta Poliția Rutieră (Autostrada Soarelui) acest dosar de „distrugere”… căci „greii ialomițeni” au un real interes să să mușamalizeze acest caz (or începe cu ștergerea cazului din registrul de evenimente al SNAU 112 și al Poliției Autstrăzi? Sau cu „împăcarea amiabilă” dintre soții Toma și conducătorul Skodei negre? Cam greu…)

Paul D.

(Va urma)

N.R. Nedelcu Cătălin, președintele de fațadă al sindicatului „Diamantul” este prietenul „de suflet” al famigliei Ivan Cristian și Minodora Alexandra… știindu-i cât sunt de influenți în lumea „gulerelor albe ialomițene” a preferat să se folosească de prietenia cu Ivan Cristian și „funcția sindicală” pentru a accede în cariera de polițist, devenind astfel împuternicit șef Birou Investigații Criminale la IPJ Ialomița. Iar pentru asta, sindicatul „Diamantul” trebuia „liniștit”… toți cei care deranjau șefii mafioți din M.A.I. și Poliție trebuiau eliminați/linșați/încătușați… orice, numai să „dispară” și să nu mai deranjeze Mafia.

Pentru un băiat de la țară ca Nedelcu Cătălin și acoliții lui, o funcție de „șef” (nu contează unde) reprezintă „o mare realizare”… de aceea, când s-a văzut „președinte”, individul de la țară s-a văzut un fel de „dumnezeu” deși e doar un prostănac folosit de niște „șmecherași de cartier” care și-au pus pirostriile pe cap (la fel ca și ceilalți „lideri diamantini” ce sunt folosiți de Păscuț și Șerbănescu ca și paravan pentru a-și face, nestingheriți, „afacerile interne”).

La rândul lui, Păscuț Emil (păpușarul lui Nedelcu), știa foarte bine că are nevoie să se infiltreze într-o „mafie juridică județeană” ca să câștige procese. L-a găsit pe acest Nedelcu (dar și alți fătălăi inculți din București și județe care, atunci când aud cuvântul „CEDO” se uită ca la mașini străine fiindcă nu-l pricep) „băiat bun” și cam redus la minte pe care l-a folosit și îl folosește ca și rampă-i de lansare în „lumea gulerelor albe” (avocatură, un post înalt printr-o instituție publică ș.a.m.d.) dar și ca „vinovat de serviciu” pentru potlogăriile care le comite împreună cu celălalt pensionar, Șerbănescu Marin.

În concluzie, și acest „sindicat” Diamantul e doar o organizație ce a încăput în mâinile unor afaceriști combinați cu potlogari și nătărăi ce se văd „mari vedete juriste, sindicale” în condițiile în care aești indivizi nici măcar nu știu ce caută îmbrăcați cu uniforma de polițist.

Temistocle Denisa

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here