EXPLOZIV/ Tudorel Toader, lasat sa-si faca hachitele prin nominalizarea Adinei Florea/Sandramaua DNA, lasata sa se darame!

0
547

Dacă la data de 06 septembrie 2018 Incisiv de Prahova vă prezenta, în exclusivitate, sentința Judecătoriei Sectorului 5 prin care se constata nelegalitatea conducerii unui sindicat de către pensionari M.A.I. (https://www.incisivdeprahova.ro/2018/09/05/exclusivnuclearajudecatoria-sectorului-5-decis-pensionarii-m-nu-pot-detine-calitatifunctii-sindicale/), consierăm că a venit timpul să îi prezentăm și pe ceilalți pensionari M.A.I. care „învârt lumea sindicală”.

Înainte de a vă prezenta, în foto, lista, trebuie să facem o precizare: în anul 2016 actualul secretar general al „sindicatului” Diamantul, Șerbănescu Marin s-a pensionat. Ulterior, Păscuț Emil s-a pensionat și el. Înainte să se pensioneze cei doi, sindicatul „Diamantul” îi „lovea” pe toți liderii sindicali pensionari M.A.I. și-i arăta cu degetul ca fiind „ilegaliști”, „oportuniști” etc. Când s-au văzut în pragul pensiei Șerbănescu cu Păscuț au schimbat foaia și au început să susțină că „pensionarii diamantini sunt mai buni decât ăialalții. De aceea Păscuț și Șerbănescu trebuie să rămână în viața sindicală… veșnic dacă se poate”.

Deci, prin „prosteală” și minciună, cei 2 „sindicaliști” (Păscuț și Șerbănescu) și-au creat o aură cum că ei sunt de neînlocuit… cei mai buni și onești „sindicaliști” (un fel de „dumnezei sindicali față de „ceilalți pensionari sindicaliști”)… indivizi care și-au fabricat pensiile în tenebrele diamantine” (Șerbănescu venea cu bani de acasă -6.000RON- și-i depunea prin falși doantori în contul sindicatului pentru a i se „plăti” salariul lunar iar Păscuț „a strâns” o sumedenie de prostani care să îi plătească: cotizație, 2% din impozitul pe venit etc., astfel încât să aibe, timp de 6 luni salariul net de 10.000RON/lună și să obțină o pensie de la stat de cel puțin 6.000RON/lună… în condițiile în care, până în 2017, Păscuț avea prevăzut în contractul de muncă cu „sindicatul Diamantul” salariul minim pe economie… hm! Ori să-și deconteze bonurile fiscale cu care Păscuț își cumpăra obiecte vestimentare prin „onestul Șerbănescu”, din banii de cotizații ai membrilor etc. …

După redactarea sentinței nr.19(PJ)  emisă la data de 06 august 2018 de către Judecătoria Sectorului 5 în care instanța de judecată a stabilit că Sindicatul Național al Agenților de Poliție (S.N.A.P.) a funcționat ilegal începând cu anul 2007 (an în care președintele Surugiu Iulian a fost pensionat) și a articolului Incisiv de Prahova de maisus, pe sitte-ul acestui sindicat, la pagina „conducere” nu mai este afișat niciun personaj „marcant”: pagina se află „în reconstrucție”.

       POLITIZAREA SINDICATELOR DIN M.A.I.

Acest semnal a venit chiar din partea „reprezentativilor” sindicali din M.A.I. când s-au întâlnit cu Oprea Gabriel (ex-ministrul M.A.I.) revenit în politică după ce Înalta Curte de Casație și justiție a stabilit că soluționarea accidentului din care a survenit moartea polițistului Gigină nu este de competența Direcției Naționale Anticorupție (https://www.huhurez.com/2018/07/liderii-sindicatelor-din-mai-se-implica.html). După această „cină cea de taină” lăsată cu „pupicei” și fotografii de grup, Babuș Ionel l-a cooptat pe Oprea în sindicatul său oferindu-i și legitimație.

O altă dovadă de politizare a sindicatelor din M.A.I. este expusă de sursele noastre printr-un caz total neobișnuit (zicem noi): cazul liderului Federației Publisind, Cosmin Andreica căruia președintele SNPPC și FSNPPC, Coarnă Dumitru i-a și formulat o plângere la ministrul Carmen Dan (https://portalsm.ro/2018/08/acuzatii-la-adresa-politistului-satmarean-cosmin-andreica-in-opinia-noastra-nu-este-legal/) motivând că, cităm: ,,Suspendarea de drept din Poliţie (IPJ Satu-Mare), în temeiul Legii nr. 360/2002, a agentului Andreica Cosmin Dorel, pentru activităţi sindicale; în prezent, acesta este director general adjunct administrativ la o structură din cadrul Primăriei Sectorului 4 Bucureşti, situaţie de natură să genereze suspiciuni şi confuzie cu privire la instituţia juridică a supendării poliţistului, dat fiind faptul că, în situaţia dată, conform legii, el este salariat al unei Administraţii locale, dar beneficiază şi de unele drepturi financiare de la MAI, ceea ce, în opinia noastră, nu este legal”.

Fiindcă nu a făcut „mare brânză” cu această plângere, Coarnă s-ar fii plâns la ministra Dan iar aceasta ar fii discutat cu Ștefănescu Codrin (colegul dumneaei de partid) ca „să vorbească cu Primarul și să îl dea afară pe acest sindicalist neobrăzat care strică ploile pensionarilor sindicali și ilegaliștilor din M.A.I.”. NU AU REUȘIT! Aceluiași Andreica s-a încercat să i se fabrice un dosar la Agenția Națională de Integritate pentru „o avere nejustificată de 5-7.000 RON… doar în arhiva ANI se regăsesc și astfel de dosare „trucate”, menite doar să discrediteze o persoană publică care deranjează și care trebuie oprită în orice fel (s-or gândi indivizii ăștia și la scenele din filmele americane în care un autoturism negru lovește în plin o persoană și apoi dispare? Nu ne-ar surprinde!).

Acest caz (din păcate, nu este singular) evidențiază în opinia noastră că „sindicaliști de renume” sunt cârpele conducerii M.A.I., conducere cu care „se ceartă” doar de fațadă în realitate fiind „căței care ling mâna stăpânului”!

În ce țară s-a mai întâlnit ca un lider de sindicat să apeleze la oameni politici pentru a-și discredita „adversarul” (atât al lui cât și al angajatorului)? Nu dovedește asta că sindicate din M.A.I. sunt adevărae grupări de crimă organizată care fac orice pentru a deservi una/câteva persoane „influente”? Incisiv de Prahova zice că da…(Simona F.).

        N.R. Este de neconceput o societate modernă, democrată, fără ONG-uri însă aceste organizații trebuie să respecte Legea. Iar pentru asta e nevoie de oameni pregătiți, altruiști nicidecum de șmenari și șnapani care „învârt” Legea și „uită” scopul pentru care a fost constituită organizația: binele comun nicidecum îmbogățirea unor zgârciți și leneși (persoane inteligente și care domină arta manipulării, dealtfel).

Link-uri utile pentru acest articol :

https://snapromania.ro/organe-conducere.php

https://www.snppc.ro/biroul-executiv-central-b21

Alegeri sindicale “cu cantec” in Politia Romana! Rasfatatul televiziunilor, Dumitru Coarna – Direct este noul presedinte al SNPPC

Sindicatul National al Politistilor si Personalului Contractual din sistemul national de pasapoarte, regim permise de conducere si inmatriculari vehicule

https://www.stiripesurse.ro/ancheta-la-permise-mai-mul-i-ofi-eri-sunt-cerceta-i-pentru-episodul-tariceanu_1149123.html

LISTA-converted

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here