Ieri, învinuiri de spionaj

0
255

Gabriela Firea începe o campanie împotriva lui Liviu Dragnea, care afirma la Neptun că o sprijină.

Gabriela Firea, Primarul general al Capitalei, a continuat miercuri seara atacurile la adresa preşedintelui PSD, Liviu Dragnea. Noile declaraţii îl învinuiesc pe liderul de partid de spionaj.

Primarul Capitalei s-a plâns că, după ce a făcut declaraţii cu ocazia şedinţei CEx la Neptun, se aştepta ca Dragnea să iniţieze o conversaţie pentru a lămuri neînţelegerile. Conform Gabrielei Firea, Liviu Dragnea nu numai că nu a făcut nimic pentru a lămuri lucrurile, ci acum o spionează.

„M-aş fi aşteptat ca, după luarea mea de poziţie de la CEx, dl Dragnea să mă caute, să mă invite la o discuţie, să avem nişte lămuriri. Şi cu privire la momentul 10 august (…) A fost un dialog cumva al surzilor. Mă aşteptam să discutăm şi despre 10 august şi despre cererea mea de retragere a sprijinului politic pentru doamna Dan, despre proiectele blocate ale Primăriei Capitalei, marea mea suferinţă pe care am explicat-o. Nu s-a întâmplat acest lucru nici până în ziua de azi (…).

Continuă (Dragnea – n.red.) să facă ceea ce public detestă. Dar doar public detestă. Am informaţii certe că mă spionează. Îmi urmăreşte activitatea, îmi urmăreşte chiar clădirea Primăriei. Sunt oameni care au fost la mine aceste zile (la primărie – n.red.) şi care ulterior au fost sunaţi de dumnealui sau de colegi sau apropiaţi de dumnealui să fie întrebaţi de ce au fost la mine. Dacă am pus ceva la cale. Noi nu puneam nimic la cale. Aveam discuţii absolut normale despre administraţia publică locală, nu conspiram politic”, a declarat Gabriela Firea, miercuri seara, la Antena3.

Întrebată ce colegi au dat acele telefoane, Firea a spus că unii sunt colegi de partid, însă alţii au legătură cu partidul şi cu Dragnea dar nu sunt membri.

„Unii sunt colegi de partid, alţii sunt oameni care au legătură cu partidul şi domnia sa, dar nu sunt membri. Şi mi s-a părut şocant. În loc să fiu chemată, să analizăm, aşa cum a spus presei, aşa cum a afirmat, s-a gândit că e mai bine să continue toată această stratagemă în care ocolim adevărul, ascundem sub preş argumentele şi practic să ne comportăm ca cei pe care oficial îi detestă. Spune că erau şi sunt oameni în anumite zone care luptă inegal, care folosesc informaţii fără ca sursa sau calea de obţinere a acestora să fie una democratică (…) pentru că altfel nu pot să înţeleg cum de a recurs la această metodă, de a pune oameni, mă întreb de unde? or fi tot de la doamna Dan, să urmărească, să supravegheze clădirea Primăriei, casa mea? (…)„, a adăugat Gabriela Firea. (Ana Ion).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here