Spitalul Lotus va invita sa alergati pentru Teo, un copil cu probleme medicale

0
699

Spitalul Lotus va invita sa alergati pentru Teo, un copil cu probleme medicale. Evenimentul are loc pe 15 septembrie, la Sala Sporturilor „Olimpia” din Ploiești.

Acțiunea beneficiază de tot suportul Primăriei Ploiești, Poliției locale, IPJ Prahova, Jandarmeriei și Serviciului de Ambulanță Prahova.

Povestea lui Teo începe așa…

Acum cinci ani, Teo și surioara sa geamănă, Ana Maria, au venit pe lume.

Fetița nu a avut nicio problemă, însă Teo s-a născut cu probleme medicale foarte grave, care îl împiedică să respire singur, să clipească sau să mănânce.

Diagnosticele sunt crunte: encefalopatie hipoxică severă, un sindrom hipoton, o boală genetică și o boală la mușchi, care se numește miopatie.

Au urmat internări, investigații medicale de lungă durată și terapie, cărora băiețelul le-a făcut față, însă s-a zărit o speranță în Turcia, unde poate face injecții cu celule stem.

O singură injecție costă 10.000 de euro. Până în prezent, Teo a făcut 2 astfel de injecții, situația lui ameliorându-se vizibil. Acest lucru ne dă mari speranțe să lupăm și mai mult pentru a-l vedea pe Teo că se face bine.

Sumele necesare pentru continuarea tratamentului depășesc posibilitățile financiare ale familiei.

Pentru a îl ajuta să lupte și să facă față situației, Spital Lotus aleargă pentru Teo pe 15 septembrie.

Participanții la acest eveniment vor plăti o taxa de 35 de lei, bani ce vor merge direct în contul Asociației „Prieteni pentru Teo”, asociație creată de părinții acestuia.

Spital Lotus se ocupă de organizare, vom avea tricouri pentru fiecare participant, premii și cadouri de la noi și sponsorii noștri.

Ziarul de Ploiești

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here