EXCLUSIV/Oamenii “camorezilor” Ivan au intrat in declin profesional!?

0
683

În urma cu o luna arătam public ca șeful Biroului Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Slobozia, Panait, bun prieten cu nevasta șefului IPJ Ialomița, Ivan Miron Alexandra, „era în carti” pentru funcția de șef Serviciu Investigații Criminale-IPJ Ialomița. Asa ca, examenul programat pentru data de 30.08.2018 nu era o problema pentru „prietenul” Panait…

Dar, se pare ca Incisiv de Prahova „si-a băgat coada” si, în urma dezvăluirilor acestui ziar, „marele” Panait nu a mai promovat concursul…  cu nota 3 nici macar PSD-istii nu promoveaza (sic).

Dacă un sef precum Panait a obținut la concurs nota 3 (pe probleme de munca familiare acestuia, de care zilnic se lovea), va dati seama cat de competent e acest Panait? Realizeaza cineva faptul că în M.A.I. si Poliție toți incultii, ajung „mari sefi” deși astia „mari aspiranti la functia de sef” nici macar nu stiu sa-si scrie corect numele si prenumele?

Sa ne mai mire că în județul Ialomița, “Poliția” e aproape inexistenta (doar în ziua de 14 ale lunii când se da leafa e forfota) si ca interlopii, infractorii, fac orice doresc? Poate “zeama” de capra a familiei IVAN era “stricata”…(Cerasela N.).

N.R. Sa se fii lăsat Panait învins la acest concurs în favoarea altuia? Totusi, sa pici un concurs cu nota 3 evidențiază că nici macar un dram de orgoliu nu are acest Panait… sau „marele LICURICI cu diamantini” Nedelcu Cătălin l-a „convins” pe bunul sau prieten, Ivan Cristian-sef IPJ Ialomița- ca el e mai „mintos” decat Panait? Si asta este posibil doar Nedelcu a demonstrat in repetate randuri ca e o sluga  obedienta a sefilor lui si e dispus la orice compromis pentru a evolua (chiar si ilegal) in cariera de politest?

 

Articolul EXCLUSIV/Oamenii “camorezilor” Ivan au intrat in declin profesional!? apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here