EXCLUSIV/SANTAJE LA VARFUL JUSTITIEI DIN ARAD/ “Fauna” care il populează jurnalismul de mare marca din Arad / EPISODUL V

0
726

Continuam cu sirul nelegiuirilor de la Arad în care sunt implicați judecători, fosta conducere a SRI local, oameni cheie din administratie si ofițeri DGA/Episodul V

Sa începem cu o mica completare despre jurnalismul de mare marca din Arad. Printre fauna care il populează (sau pretinde acest lucru) se află domnul Dacian Don, condamnat penal, astfel cum am arătat în episodul III,  pentru furtul de alcool, e drept utilizat doar pentru propriul consum (egoist personaj), din magazin. “Domnul” asta e un „romantic” incurabil, în fapt un păduchi obișnuit să fie hrănit si “adapat”. Prin anii 2002 a făcut o „pasiune” pentru o fata, Irina, care lucra si lucreaza si acum la SRI Arad. Fata, potrivit surselor noastre, de mila, il HRANEA la propiu. Domnul’ “journalist”  s-a aciuat pe la garsoniera închiriată a fetei si cand pana si mila acesteia s-a sfârșit bravul jurnalist a amenințat că se sinucide, s-a dat cu capul de pereți și a vărsat lacrimi de crocodil. Neinpresionand fata, “curajosul” jurnalist a scris cu condeiul sau magic o scrisoare pe care a trimis-o SRI-ului local, condus atunci de domnul colonel Gorun, cerandu-i sa induplece fata ca altfel el se omoară! Ptiu drace, ce telenovela! Evident, rugămintea a fost dublată de delatiuni.

Vom completa dezvaluirea noastră despre ineditul mod în care se face jurnalism in Arad, cum am promis, cu inregistrari video/audio.

Dar, sa revenim la lucruri mai interesante. Nu am ascuns niciodată interesul nostru pentru cazul judecatoarei Laviniei Cotofana, singurul avertizor de integritate al României, cu acte in regula (cu “patalama” pentru pseudo-jurnalistii narcomani din Arad).

De altfel, cazul domniei sale despre care am aflat din presa nationala ne-a făcut să sapam (n.r. ADANC) la Arad.

Pentru ca nu înțelegeam cum se poate întâmpla așa ceva,  va dezvăluim si dumneavoastra ce am aflat. Intr-adevar doamna Cotofana ni s-a părut “scumpa” la vorba desi pe noi ne preocupa cazul dumneaei, dar ne cerem scuze pe aceasta cale, întrucât ne-am convins că nu e lipsa de deschidere fata de presa,  dar de câteva luni domnia sa traieste o adevărată tragedie medicală.

Deci, în 01 februarie 2016, judecatoarea Lavinia Cotofana sesizează Parchetul, CSM, UNBR si MJ despre furtul banilor publici la Arad. Informase conducerea Judecătoriei Arad inca din ianuarie ca o va face. De ce a facut-o pe 01.02.2016? Pentru ca atunci s-au comis inclusiv falsuri în ședința sa de judecată. Repede Baroul Arad emite o Decizie de excludere a soțului judecatoarei din Barou, motivata de o condamnare penală a acestuia desi hotărârea nu era motivată si chiar ei amânasera ședința, sesizati fiind chiar de avocatul Cotofana, pana la motivarea hotărârii. Nu il anunță, nu il invita la ședința. Instanta, în niciun caz nu ii interzisese avocatului exercitarea profesiei ci, dimpotrivă, retinuse comiterea faptei penale independent de exercitarea profesiei. Sa aducem la cunoștință publicului ca in 09 mai 2018 Curtea de Apel București a pronunțat o hotărâre în dosarul nr. 6677/2/2017 condamnand Baroul Arad pentru actul de discriminare comis împotriva avocatului G. Cotofana prin excluderea din Barou. Din pacate domnia sa, grav bolnav, s-a pensionat intre timp. Totodată, ICCJ a admis în principiu revizuirea domnului profesor G. Cotofana împotriva hotărârii de condamnare. Ii dorim domnului profesor sanatate, macar ca o reparative minima morala – SA “PRINDA” ACHITAREA.

Dar, sa revenim la MEGA dezvăluirea pe care dorim să o facem.

????????????????????????????????????

Adică, ȘANTAJUL exercitat de magistrații din Arad si conducerea Baroului Arad asupra judecatoarei Lavinia Cotofana în 2016, șantaj la care aceasta nu a cedat si singurul motiv pe care il putem găsi pentru faptul că nu vorbește public despre asta este, ori existența unui dosar penal în lucru la Parchet, ori respectul domniei sale pentru ceea ce ar trebui să fie justiția.

Trezindu-se dat afară din Barou, la începutul lui februarie 2016, avocatul G. Cotofana depune contestație la Tribunalul Arad. Cauza sa e repartizată, surpriză (pentru dansul, nu si pentru noi) la sectia civila, desi era o cauza clara de contencios si i se acorda termen a doua zi. Mafia din Arad a lucrat, mai ales mafia SRI Arad, mafia lui Coldea care include si “lichelele” jurnalistice si narcomane mentionate in articolul acesta si articolele anterioare.

Se admite cererea si G. Cotofana e repus IN DREPTURILE DE avocat prin ORDONANTA PRESEDINTIALA –SAC’, INVENTIE INEDITA A TRIBUNALULUI ARAD (dosar nr. 435/55/2016). Sursele noastre sau mai degraba tehnica din birourile Tribunalului Arad (ups, atentie la ne-atentie) ne-au șoptit următoarele: Judecatoarea Cotofana e abordată de conducerea instanțelor, judecătorie si tribunal si i se spune vezi ca poate sa fie bine dar renunță la sesizări. Potrivit a ceea ce stim (nu din vorbe de claca specifice jurnalistilor narcomani vizati), tânăra judecatoare si-a sunat soțul, i-a spus ca e santajata si i-a cerut iertare ca va avea de suferit, dar ea nu poate face astfel de înțelegeri.

Soțul i-a zis ca exact pentru asta o iubeste. Judecatoarea refuza oferta otrăvită si CATM admite apelul Baroului Arad. După mai puțin de o lună Tribunalul Arad, de data aceasta prin Secția de Contencios, suspenda din nou hotărârea Baroului Arad (dosar nr 2173/55/2016), obligandu-l pe acesta să îl reinscrie pe soțul judecatoarei în Barou. Judecatoarea e abordată din nou: uite noi suntem cu tine dar închide si tu ochii, vezi ce putere avem. Lavinia Cotofana refuza din nou.

Nu stim cati judecatori ar fi avut tăria domniei sale de caracter. A pus Justitia inaintea propriei familii si cariere. Câteva luni mai târziu CATM, care are judecători care au primit favoruri de la avocati(au fost primiți în profesie fără examen- deținem lista si o vom publica. Ups, panica totala, aoleuuuu!),  admite din nou apelul Baroului Arad dar nu judecă pe fapte ci zice ca nu ar exista plângerea prealabilă a domnului G. Cotofana. Evident ca aceasta exista si a fost depusă inca din 10.02.2016 dar UNBR nu a solutionat-o!

Dacă acesta nu e ȘANTAJ, nu stim care alta faptă   s-ar putea circumscrie acestei infracțiuni. Respect doamnei Lavinia Cotofana, rusine conducerilor instanțelor aradene și Baroului Arad. (Cerasela N.).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here