EXCLUSIV/CAN-CAN SI FURTURI IN JUSTITIA DIN ARAD/EPISODUL IV

0
1026

OFTICAT DE FAPTUL CĂ A AFLAT PRESA DE FURTUL DINTRE POLIȚIȘTI DIN CLĂDIREA IPJ SIBIU, ȘEFUL IVANCEA SE RĂZBUNĂ ȘI NU MAI COMUNICĂ, INSTITUȚIONAL, CU PRESA!

Am rămas uimiți când am aflat că șeful IPJ Sibiu, Ivancea Tiberiu-Iulian s-a supărat pe mass-media fiindcă am aflat de furtul sumei de 10.000 Euro din birourile Serviciului de Investigații Criminale (furt între polițiști) și, că am publicat acest caz deosebit… iar acum, ca să-și arate „puterea regească” în județul Sibiu, am aflat că a și „emis” (neoficial), un ordin intern în care subordonații nu mai divulgă nicio informație mass-mediei, nici măcar cele de interes general precum: furturi, tâlhării etc.

Din păcate, în județul Sibiu, presa este controlată de Serviciul Român de Informații… niciun jurnalist din Sibiu „nu suflă” în fața „marelui securist”. Această Direcție Județeană a SRI-ului este condusă de nimeni altul decât locotenent colonel Badea Alexandru, în vârstă de 38 de ani și care îi datorează funcția de conducere chiar șefului IPJ Sibiu: Ivancea Tiberiu-Iulian (apropiat al Laurei Codruța Koveși-ex șef DNA). De fapt, locotenent colonel Badea Alexandru a fost „înscăunat” în actuala funcție pe filiera Coldea-Koveși … chiar dacă acesta suferă de niște boli grave (nu o spunem cu/din răutate), boli care nicio comisie medicală necoruptă nu le-ar trece cu vederea și l-ar declara inapt medical pe locotenent colonel Badea Alexandru. Din informațiile noastre, locotenent colonel Badea Alexandru suferă de afecțiuni grave ale sângelui despre care Spitalul Județean Sibiu-secția Urgențe are cunoștință încă din anul 2015 (an în care locotenent colonel Badea Alexandru a fost internat ca urmare a unei crize – tromb, cheag de sânge). Însă, pentru a nu fii declarat inapt medical, sursele noastre susțin că locotenent colonel Badea Alexandru ascunde (în ce mod, încă nu am aflat) afecțiunile domniei sale.

În data de 17 august 2018 orele 02.00, 2 indivizi cu cagule au pătruns în societatea comercială cu program de funcționare 24/24 „Roger” situată în centrul Sibiului, pe Cal.Dumbrăvii și, prin acte de violență, au imobilizat vânzătoarea. Ajutorul vânzătoarei a fugit și s-a închis în baia (toaleta) societății. „Cagulații” au furat banii din casa de marcat și mai multe pachete cu țigări (conform camerelor de supraveghere ale societății în cauză). noi considerăm că discutăm despre o tâlhărie într-un spațiu comercial (art.234 alin.(1) lit. a), c), d), f și alin.(2) Cod penal). dacă  vânzătoarea a suferit și vătămări corporale, atunci se aplică și alin.(3) al art.234 Cod Penal.

Deși era o știre de interes în care polițiștii aveau nevoie de sprijinul societății civile, mass-mediei pentru identificarea autorilor, uite că vanitatea șefului IPJ „a câștigat” autorii fiind încă neprinși (conform surselor noastre). Ca drept dovadă, ultimul comunicat de presă al IPJ Sibiu datează la 16.07.2018 iar ultima știre datează în 17.07.2018.

Domnu’ Ivancea! Vă aducem la cunoștință faptul că IPJ Sibiu nu e „tarlaua dumitale” unde să faci ce dorești, ca pe maidan. Nu a murit nimeni dacă a fost schimbat din funcție dar, din păcate, au murit oameni din cauza incompetenței unor „șefi de instituții/autorități” sdau chiar simplii funcționari (geme presa de astfel de știri) – valabil și pentru domnu’ Badea de la SRI.

Vedeți că încălcați art. 19 din Declarația universală a Drepturilor Omului și art.10 din Convenția EDO, stimabililor: Ivancea și Badea! Sau faceți asta (obstrucționați presa locală) ca să vă ascundeți: incompetența, „pilele”, „hoții favoriți” sau „donatorii”? (Simona F.).

              N.R. Domnule Hellvig-director al SRI! Doamna Dan-ministru al Afacerilor Interne! Vă plac „managerii” dvs. pe care-i aveți în subordine: Badea și Ivancea? Nouă nu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here