Halep i-a muit pe #rezistenti

0
244

Sa arunci zoaie antipesediste la o finala WTA, asta inseamna sa fii #rezist! Nu nesimtit, nicidecum dobitoc, prost, tampit, imbecil, javra imputita, nimic altceva decat #rezist! Dupa finala de la Roland Garros, un banal gest oficial pe care-l fac toate autoritatile publice din lume a fost taxat cu fluieraturi si huiduieli pe motiv ca Firea s-ar fi cocotat pe soclul Simonei Halep. Insa imaginea reala a vidului existent in intelectul acestor arhangheli ai schimbarii am vazut-o la Montreal, duminica seara, cand diasporezii platitori de taxe si impozite la alte bugete locale au stricat o finala ragaind impotriva „ciumei rosii”.

Simona Halep, victorie umbrita de hastagisti

Cand frustrarile sexuale (si de alta natura, se prea poate) te ajung din urma, ajungi sa-ti doresti partide de sex oral cu politicienii. Inteleg ca femeile din viata multor revolutionari de bordura nu stimuleaza erectia, dar de aici si pana la a visa un „scurt” cu alde Dragnea si colegii lui e cale lunga.

Romanul mandru nevoie mare de isprava anti-PSD de la Montreal

Romanul de tip nou, adept al multiculturalismului european, este promovat si aparat de mass-media cu o pasiune mistica aproape de neinteles daca n-ar exista ceva conturi si interese externe. In realitate (nu aia a lui Rares Bogdan, care este o lupta dusa cu darzenie pentru o cauza pierduta), #rezistul se contrazice singur, nu recunoaste nici macar votul democratic, este incapabil sa-si infraneze pornirile grobiene, are lacune de exprimare cand i se cere sa justifice costul timpului irosit pe protestele din ultimii doi ani.

Canadienii au invatat si ei imnul Diasporei

Atat de tare si-au dorit sa fie recunoscuti ca parinti ai noilor valorilor spirituale, incat romanii din diaspora incropit si un imn national al lor. E drept, n-are decat un vers, aduce putin a mesaj porno, dar e al lor, si-l asuma si il fredoneaza cand si pe unde le vine. Si le vine, ohoo, ce le mai vine, ultima oara i-a apucat tocmai prin Canada! Insa, din pacate pentru ei, Simona Halep i-a muit de-a binelea la decernarea trofeului, vorbindu-le in romana conationalilor indobitociti care si-au permis sa strice finala de la Rogers Cup. „Am un mesaj de adresat si in romana fanilor din tribune. Le multumesc pentru sustinere, dar unii s-au comportat altfel. Lor vreau sa le spun doua cuvinte. Data viitoare cand veniti pe un teren de tenis, va rog sa respectati aceasta incapere. E mult prea deosebita pentru asemenea lucruri”. Cu diplomatie, dar cat se poate de direct, Simona Halep le-a dat-o scurt tuturor celor care isi permit sa o atraga in alte meciuri decat cele de tenis.

Luati prin surprindere de reactia constantencei, jurnalistii canadieni au vrut sa afle si ei in ce a constat dialogul Simonei cu romanii din tribune. „Puteti folosi Google Translate, n-a fost nimic de rau. Ceva pozitiv pentru toata lumea”, s-a multumit sa raspunda Halep. ( Nicholas Cezar).

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here