EXCLUSIV/NOAPTEA MINȚII: POLIȚIȘTII-CONSILIERI JURIDICI DEȚIN AVIZ AL POLIȚIEI JUDICIARE ÎN CONDIȚIILE ÎN CARE ACEȘTIA NU SOLUȚIONEAZĂ DOSARE PENALE!

0
538

“Buna Dimineata ! Am un mesaj :
NU luati copii cu voi la protestele din 10-11 august!!Aceste proteste nu vor mai semăna cu cele trecute.
Aceste proteste NU vor mai fi pașnice!”

Mesajul a fost postat pe Facebook pe data de 1 august, cu 10 zile inaintea asa-zisului protest “al diasporei”, in cadrul caruia anarhisti au atacat jandarmii si au dorit sa intre in Guvern.

Autorul postarii este Cezar Cristian Fanaru, USR-ist activ care de 14 ani locuieste in Marea Britanie si e mare fun Malin Bot.

Privind in retrospectiva, mesajul din postarea sa, comentariile la postare, precum si interviul ulterior pe care l-a acordat demonstreaza ca violentele din Piata Victoriei au fost planificate cu mult timp inainte, iar romanii din diaspora au fost doar masa de manevra.

Intr-un interviu pentru PressOne.ro, publicat pe data de 8 august, Cezar Cristian Fanaru sustine ca a mai participat si la protestele din iarna lui 2017, cand Iohannis a intrat peste Guvern.

“Nu am simțit [atunci] acea emoție pe care o simt acum. Am luat decizia să vin în România când am văzut că diaspora chiar se organizează și pentru că am simțit că aceste proteste vor avea succes.

Am venit după emoție. Pur și simplu îmi doresc mult să particip la proteste care știu că au un impact. Acum e protestul diasporei, cum aș putea rata?”.

Cuvant cheie din afirmatia sa este “EMOTIE”, deoarece veti vedea din comentariile sale de ce e nevoie de victime pentru a crea emotie si astfel forta demisia Guvernului.

In acelasi interviu, Fanaru reia avertismentul ca oamenii sa nu isi aduca copii la protest:

“La protestele astea, copiii nu au ce căuta. Vă explic și de ce: profilul celor care vin acum e diferit de profilul celor care au fost înainte. Înainte, oamenii discutau despre Codul Penal, Codul de Procedură Penală, Legea 304.

Observați că, acum, toate protestele s-au rezumat la o înjurătură. Acum vor veni oameni care pur și simplu vor să dea jos guvernul, chiar dacă nu știu în profunzime de ce. […]

Numeric, protestul nu va avea amploarea celui din februarie 2017, dar, din punct de vedere emoțional, va fi… o să vedeți că vor fi oameni luați cu dubele.”

Mesajele acestei persoane sunt numai un exemplu de mesaje care au inundat grupurile din disapora in ultimele doua luni.

Urmand modelul revolutionar prezentat de Lenin, acesti oameni au fost pregatiti doctrinar si instruiti pentru a genera o “situatie revolutionara”.

In postarea de pe Facebook din 1 august , Fanaru spune: “aceasta etapa lunga a dialogului dintre popor si HOTI s-a sfârșit.”

Este exact rationamentul lui Tismaneanu, care, intr-un articol din 7 august, sustinea ca prin „revolutia” MUIEPSD „se aude vocea vulgului, adica a acelor oameni care nu mai vor sa dezbata la nesfarsit ce si cum”.

Detalii despre postarea lui Tismaneanu aici:
https://www.facebook.com/FrChrisTerhes/posts/10156641826188967

Remarcati cum ambii, la zile diferite, justifica ca a trecut timpul dialogului si trebuie trecut la urmatorul nivel, al violentei, la a-ti impune opinia cu parul. Acesta e “nextlevel”-ul despre care tot vorbea si Malin Bot de vreo 2 luni.

Am vazut niste sclaveti din presa si societatea pretins civila care tot rostogolesc manipularea ca jandarmii au pregatit violentele, deoarece au spus spitalelor sa fie pregatite pentru raniti.

Exista clipuri cu Malin Bot instigand fatis ca oamenii sa recurga la violenta, daca sunt opriti sa intre in Guvern.

Aratati-le acelor sclavi, la fel si pretinsilor intelectuali de dreapta care au sustinut un miting neautorizat, mesajele acestei persoane din Marea Britanie.

Bine ca jandarmii au avut cap si au spus sa fie pregatite ambulante, pentru ca altfel era mai rau.

Acest individ, care e plecat de 14 ani din Romania si a venit in Romania in vacanta sa dea foc la tara, a fost cultivat si exploatat de altii din USR pentru a instiga si participa la violente in Romania.

Cine putea sti de pe 1 august ca vor fi proteste violente pe 10? De un an jumate se tot fac proteste si numai o singura data, in februarie 2017, a fost un protest violent.

Va intrebati de ce au fost nevoie violente?

“Un protest cu victime ( ma refer spital ) cere demisii LA VÂRF,SAU referendum sau anticipate. ”, a scris Fanaru intr-un comentariu.

In discutie a intrat si Crina Dobre, fosta membra PDL diaspora, care in prezent e in PNL.

La sustinerea lui Fanaru de a nu fi dusi copii la protest, Crina Dobre a replicat: “Nu luam baiatul oricum pe 10. Ma astept sa fie „altfel”.”

De unde o fi stiut reprezentanta PNL ca lucrurile vor fi “altfel”?

Incet ies lucrurile la iveala.

Postarea si comentatiile persoanei din UK sunt (inca) publice si le puteti accesa la adresa:
https://www.facebook.com/fanaru.cezarcri…/…/1851440198228464

Ii rog pe cei care vad astfel de mesaje ori comentarii pe facebook, prin care persoane incitau la violente cu ocazia acestui protest, sa le faca print screen si sa le posteze la comentarii la aceasta postare.( Preşedintele Coaliţiei Românilor pentru Combaterea Corupţiei (SUA), Chris Terhes,).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here