EXCLUSIV/Liviu Dragnea scapa de acuzatii, actele de urmarire penala din dosarul sau fiind NULE/ABUZUL IN SERVICIU AL PROCURORULUI GENERAL

0
131

Urmare a dezvaluirilor noastre privind implicarea liderilor sindicatului “Mihai Viteazul” in vanzarea membrilor sai pentru a fi concediati in schimbul pastrarii de catre acestia a privilegiilor, politistii locali au contraatacat.

Dupa valul urias de demisii din acest sindicat obscur, “Mihai Viteazul” este doar la un mic pas sa isi piarda reprezentativitatea si astfel, Adrian Vaida, Eugen Pruna si Adrian Dobre nu mai pot sa isi faca mendrele cum vor ei si sa concedieze dupa bunul plac si/sau din razbunare pe incomozii din Politia Locala Ploiesti, functionari publici.

Astfel, din calculele noastre mai sunt necesare doar 9 demisii din acest sindicat, demisii care se vor produce la sfarsitul acestei saptamani si la inceputul saptamanii viitoare cand cei care urmeaza sa se intoarca din concedii au declarat ca vor adopta aceasta metoda.

In disperare de cause, Adrian Vaida a inceput sa ii minta pe cei de la paza ca vezi doamne dupa concedierea lor vor fi scoase posturile la concurs de functionari publici unde vor participa si vor castiga, dar minciuna acestuia nu isi are suport in organigrama scremuta de el si celebra non-valoare Pitariu Paula Maria.  Nu stim unde mai gaseste prosti pe care sa ii minta acest recunsocut mincinos…

Reamintim ca, liderul Sindicatului Politiei Locale ,,Mihai Viteazul”, ALEXANDRU IORDACHE COSMIN, a ,,negociat” cu Dir.Gen.Adj. al Politiei Locale Ploiesti, VAIDA ADRIAN,  dandu-si acordul in privirea intocmirea acestei organigrame a institutiei, prin care erau disponibilizati (concediati) 26 de salariati, personal contractual cu atributii de paza + seful acestora. De asemenea, prin aceasta organigrama sunt desfiintate posturi si ,,pusi pe liber”  functionari publici cu atributii de conducere care au ocupat posturile respective prin concurs, Anton Catalin – Sef Serviciu Ordine Publica, Albu Catalin – Sef Birou Mediu si Florea Daniel –Sef Birou Evidenta Populatiei.

Cu aceasta ocazie mai dispar si alti incomozi ai directorului hartuitor Adrian Vaida, precum:

  1. Logistica – Enita Alexandru;
  2. Contabilitate – Buciumeanu Costin;
  3. Comunicare – Lavinia Dumitrescu;
  4. Dispecerat – Chifor George ( ce sa iti facem nea’ Chifor, nu mai are nevoie de tine. Ai fost bun doar cand ai mintit pentru Vaida organele de cerecetare penala privind accesarea ilegala a bazei de date cu datele personale, acum trebuie sa scape de tine…).

Astfel, Adrian Vaida s-a laudat primarului ca va scapa SI de incomozii consilierului sau Eugen Pruna si de incomozii lui din institutie.

Negocierea s-a purtat in “genunchi” pentru pastrarea privilegiilor, a functiilor si a celor 5 zile libere pe luna obtinute prin Contractul Colectiv de Munca. (atasam proba). Atat costa destinul membrilor sindicatului “Mihai Viteazul “ din Politia Locala Ploiesti: 5 zile libere/luna! 5 zile inmultit cu 12 luni este egal cu 60 de zile lucratoare, adica cu doua luni de zile relaxare-concediu platit in plus, pe banii contribuabililor! RUSINE SA VA FIE!

 

Politistii locali au dovedit ca sunt inteligenti si NU inghit perfidiile si magariile conducerii institutiei si ale liderilor Sindicatului “Mihai Viteazul”.

Prin aceasta reactie inteligenta, sindicatul “Mihai Viteazul” isi pierde reprezentativitatea iar Adrian Dobre si gasca lui nu mai pot sa se joace cum vor ei cu destinul politistilor locali, trebuind sa fie consultati toti politistii locali la eventualele magarii de acest gen (asta pana la aparitia unui nou sindicat reprezentativ si/sau transferarea acestora la sindicatul Pro Lex condus de Florea Daniel. (Cerasela N.).

Cine sunt “incomozii” celebrului consilier Pruna Eugen si ai directorului interimar Adrian Vaida?

https://www.incisivdeprahova.ro/2018/08/04/exclusivconsilierii-locali-sunt-chemati-de-stapan-sa-gireze-minciunile-si-razbunarile-directorului-interimar-al-politiei-locale-ploiesti-si-ale-consilierului-eugen-pruna-precum-si/

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here