EXCLUSIV/FIINDCĂ NICI UN OFICIAL DIN M.A.I. ȘI POLIȚIE NU ÎI MAI BAGĂ ÎN SEAMĂ, „CIOBURILE DIAMANTINE” AU IEȘIT LA JELUIT PE FACEBOOK…

0
269

De regulă, persoanele leneșe adoptă un stil de viață bazat pe inducerea în eroare a celorlați și atragerea empatiei „pentru problemele lor”. Cei mai mulți dintre noi empatizăm cu sunetele jalnice scoase de acești cerșetori fără să ne gândim că sunt doar … niște puturoși.

În data de 01 august 2018, nimeni altul decât „polițistul judiciarist” Popovici Ionuț (el zice că ar fii vicepreședinte al sindicatului „Diamantul”) se jeluiește pe faceBook că a luat țara foc din cauza integrării în UE a PSD-ului… și că nu interesează pe nimeni de problema salarizării polițiștilor afară de „diamantini”.

Acest „judiciarist” Popovici ar trebui să știe că „banul nemuncit nu face pui” și că „cerșitul” îți asigură doar un minimum de subzistență pentru o scurtă perioadă de timp. Adică, dacă vrea să fie plătit corect să muncească făcând muncă calificată de poliție nu să se jeluiască pe FaceBook, precum „fetele mari rămase nemăritate”. Dacă acest individ era polițist al Poliției Judiciare ar fi trebuit să cunoască Legea și să instrumenteze dosare penale persoanelor care au încălcat legea… să strângă probe pertinente și să le supună atenției procurorului de caz … să facă percheziții și să ridice probe… să se adreseze instanței de judecată … dar cine să facă asta? „Plângăcioșii din fața magazinelor”? „Cerșetorii cu epoleți” ce se pozează ca „mari sindicaliști” dar, în drept” sunt niște „cârpe”?

Numai că „cioburile” s-au restartat … și vor să stea la aceeași masă cu „infractorii cu epoleți” … cei care îi invită pe acești „mari sindicaliști și polițiști” în birouri luxoase și le oferă apă din vasurile de toaletă… doar „infractorii cu epoleți care au ajuns să conducă M.A.I.-ul și Poliția îi respectă pe acești sindicaliști sugaci”.

Dacă erați adevărați polițiști judiciariști, „cioburi de sticlă ce se cred «diamant»”, știați ce aveți de făcut… dar, pentru că ne-ați dovedit prin „suspine feisbucale” că nu sunteți decât niște indivizi îmbrăcați în uniforma de poliție care se joacă de-a „hoții și vardiștii”, „sindicatul”, nu putem fi în asentimentul vostru.

N.R. Sursele noastre ne-au povestit cum acest „polițist” și „mare sindicalist” Popovici ar fii fost însoțit la „cina cea de taină” de la Predeal din perioada 29.06-01.07.2018 de o fată foarte frumoasă … și pe care ar fii ținut-o închisă în cameră (nu o fi avut „săracul” Popovici bani să îi ofere fetei să se poată plimba prin stațiune cât timp el lingea tălpile pensionarilor Păscuț și Șerbănescu, dar și ale lui Nedelcu). Dacă e p’-așa, atunci e grav… înseamnă că Popovici și „cioburile” nu știu muncă de poliție și, bineânțeles, nici nu muncesc calificat… de aceea nu sunt remunerați „corect”.

Lăcrimați la altă masă, diamantinilor! La muncă calificată cu voi, nu la cerșit!

Redacția Incisiv de Prahova

Articolul EXCLUSIV/FIINDCĂ NICI UN OFICIAL DIN M.A.I. ȘI POLIȚIE NU ÎI MAI BAGĂ ÎN SEAMĂ, „CIOBURILE DIAMANTINE” AU IEȘIT LA JELUIT PE FACEBOOK… apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here