EXCLUSIV/CUM PROTEJEAZĂ CORUPȚII (OAMENII SISTEMULUI) APARATUL CENTRAL AL M.A.I. ?

0
788

Legea, bunul-simț, școala ne-au învățat „să nu ne facem singuri dreptate” ci să ne adresăm instituțiilor statului ori-de-câte-ori suntem vătămați într-un drept sau observăm o faptă/un aspect care considerăm că ar contraveni Legii. În orice stat din această Lume în care educația sănătoasă stă la baza formării oamenilor și, implicit, conferă o bună funcționare a statului sesizarea instituțiilor abilitate nu reprezintă „ceva ieșit din comun”.

România se tot laudă cu „marea luptă anticorupție” în care condamnații nu plătesc un ban statului pentru prejudiciile cauzate. Ba, mai mult, conducătorii „camorezi” din instituțiile statului și agenții statului care comit ilegalități sunt protejați de „colegi” (adică, stăpânii la care cotizează lunar/ori-de-câte-ori li se cere) – exact ca pe timpurile Imperiului Otoman când se mergea cu peșcheș și, până să intrii la pașă/sultan/marele vizir cheltuiai o avere plătind „sfinții” ce trebuiau să te introducă (și, bineânțeles, să îți pună și o vorbă bună), pe cale ierarhică, la „înaltul demnitar”.

Deși societatea ar fi trebuit să evolueze, faptele ne arată că am rămas tot la perioada 1.400-1.800 e.n. când „se făceau afaceri cu Poarta”. mai exact, ieri am primit la adresa de email a Redacției o „scrisorică” de la MAI în care ne zicea că „au analizat și trimis la IGPR”… ce? Nu știm… de și solicitarea nostră avea număr de înregistrare și făcea referire la „ceva”, M.A.I.-ul nu ne spune nimic. De ce? Păi răspundem tot noi: fiindcă aspectele prezentate „îi deranjează”… deranjează mafia cu epoleți, crima organizată din această instituție publică.

Dar, dacă tot vor să mușamalizeze „petardele cu epoleți” aspectele sesizate de noi, nici noi nu ne lăsăm și îi „bobardăm” cu sesizări dar și în public tocmai pentru ca dvs., cetățenii țării, să vedeți (exclusiv bazat pe probe) că plătiți degeaba taxe și impozite statului român, instituției de forță „Aparatul central al M.A.I.” – o instiuție care nu face nicio muncă din domeniul ordinii și siguranței publice ci doar: numără banii, chiloții și izmenele șefilor, bagă benzină în rezervoare, numără „trepădușii” din stradă, solicită „steluțe” pe rețelele de socializare ca să continue să mintă cetățenii prin comunicate sterile. (Sava N.).

 

refuz ilegal 1 MAI

Articolul EXCLUSIV/CUM PROTEJEAZĂ CORUPȚII (OAMENII SISTEMULUI) APARATUL CENTRAL AL M.A.I. ? apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here