EXCLUSIV/ÎNȘELĂCIUNE MARCA SINDICATUL POLIȚIȘTILOR LOCALI „MIHAI VITEAZUL”/Negocieri obscure cu conducerea institutiei

0
208

Într-un capitalism sălbatic așa cum se poate observa în România actuală, aproape fiecare încearcă să se îmbogățească fără muncă, prin înșelăciune. Tertipurile uzitate cel mai des de leneși se regăsesc în instituția „intermedierii” unde, nu trebuie să produci nimic ci doar să „muți” ceva dintr-un loc în altul.

Acest tertip al intermedierii este uzitat cu succes și de sindicatul „Mihai Viteazul” cu servicii și aparate de telefonie mobilă. De fapt, acest sindicat susține că pentru membrii sidicatului aparatele de telefonie și serviciile de abonament sunt mai ieftine… Însă, ca să fie sigur că membrii nu se înscriu în acest sindicat doar ca să obțină un aparat telefonic și abonament avantajos, sindicatul a inventat un contract prin care, abuziv, „plimbă” prin propriu-i cont banii membrilor în vederea achitării serviciilor către furnizor. Toată această mascaradă contractuală vădit abuzivă, în opinia noastră, își are sediul în „legarea de glia sindicatului” a membrilor care, pe toată perioada derulării contractului trebuie să fie „membru al sindicatului Mihai Viteazul”.

Părerea noastră, a Redacției Incisiv de Prahova este că polițiștii locali care „rămân agățați” la acest sindicat în baza contractului de telefonie mobilă este ilegală întrucât, practic, contractul se derulează între operator și client nicidecum între client – intermediar – furnizorul de servicii de telefonie mobilă. Adică, după încheierea contractului de prestări servicii, intermediarul (sindicatul în cazul de față) „iese din ecuație”, clientul și furnizorul fiind singurii care decid asupra contractului încheiat.

Așa că, angajații statului român care cred că un intermediar îi poate „lega” pentru un contract de orice natură împotriva voinței lor, sunt înșelați amarnic de intermediar întrucât odată cu pierderea calității de membru sindical respectiv denunțarea contractului singurele care pot conveni asupra acestuia sunt furnizorul și clientul, intermediarul fiind doar „căpușa”.

Mai mult, in numarul trecut va dezvaluiam cum Hartuitorul sexual si colega lui agramata si penibila au scremut o noua Organigrama a Politiei Locale Ploiesti pe care „stapanul” arogant si oierul au incercat sa o treaca prin Consiliul Local de marti.

Ce nu v-am dezvaluit: Soc si groaza. Liderul de sindicat,,Mihai Viteazul”si-a vandut membrii si a fost de acord cu o concediere. Felicitam fraierii care mai stau in acest sindicat obscur!

Liderul Sindicatului Politiei Locale ,,Mihai Viteazul”, ALEXANDRU IORDACHE COSMIN, a ,,negociat” cu Dir.Gen.Adj. al Politiei Locale Ploiesti, VAIDA ADRIAN,  dandu-si acordul in privirea intocmirii unei noi organigrame a institutiei, prin care erau disponibilizati (concediati) 26 de salariati, personal contractual cu atributii de paza + seful acestora. De asemenea, prin organigrama respectiva erau desfiintate posturi si ,,pusi pe liber”  functionari publici cu atributii de conducere care au ocupat posturile respective prin concurs.

Cum apara un sindicat drepturile salariatilor daca liderul acestuia este de acord cu comiterea unor ilegalitati?

Ce fel de lider de sindicat este ALEXANDRU IORDACHE COSMIN, daca nu a adus la cunostinta salariatilor ceea ce  li se pregateste ?

Sa nu mai reamintim ca acest sindicat obscur a inchis ochii la faptul ca politistilor locali nu le sunt respectate drepturile legale chiar de către autoritatea publică locală angajatoare (dreptul la compensații în bani pentru timpul lucrat, conform Legii, dreptul la timp liber corespunzător orelor lucrate, dreptul la sporuri și timp liber corespunzător condițiilor de muncă vătămătoare) care, în opinia noastră, obligă polițistul local la „muncă la negru” respectiv îl ține în sclavie (polițistul local prestează o muncă neremunerată și necompensată cu timp liber corespunzător timpului lucrat)? Asa conducere, asa sindicat! Sa va spalati pe cap cu ei!

Cum mai pot avea, acum, salariatii Politiei Locale Ploiesti, incredere intr-un asemenea lider care, nu isi vede decat interesul personal si isi VINDE membrii ilegal? Vom reveni. (Cerasela N.).

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here