EXCLUSIV/Angajați ai BRD-Groupe Societe Generale Arad, mai presus de Lege și hotărârile instanțelor de judecată/NESIMTIREA DOMNEI DIRECTOARE ECONOMICE A BRD ARAD, Ianc Monica

0
280

Pe zi ce trece observăm tot mai mult că România e tot mai departe de „statul de drept” și tot mai aproape de „statul anarhic” în care fiecare face cum îl taie capul sau, mai bine spus: „că așa vor mușchii mei”.

Un caz ieșit din comun s-a întâmplat la sediul BRD-GSG Arad unde o individă ce s-a prezentat ca și Ianc Monica-director economic al acestei filiale de bancă a refuzat să pună în executare o hotărâre judecătorească.

  Mai exact, judecătoria Arad a emis în data de 17 iulie 2018 sentința executorie nr. 5971 având ca obiect instuirea curaterei pentru o persoană aflată  în stare de incapacitate (vârstnica Ciupuligă Cornelia) în favoarea fiicei acesteia, Coțofană Lavinia Nicoleta. Pentru a-și îndeplini obligațiile de curator, doamna Coțofană trebuia să deschidă un cont la o bancă pe numele mamei ei. Nu mică i-a fost surprinderea doamnei Coțofană când  telefonic si cu dispreț, doamna Ianc i-a solicitat să revina fiindcă hotărârea instanței este supusă căii de atac a apelului. CRASA NECUNOASTERE A LEGII!!! O TAMPA CARE CONDUCE O BANCA!

Madame Ianc nu prea știe limba română (în opinia noastră) ca dealtfel și „juristul ei”. Calea de atac a apelului nu este una restrictivă, prin care s-ar putea suspenda hotărârea primei instanțe. Numai dacă apelantul solicită suspendarea primei hotărâri, aceasta se poate admite de instanța de apel și doar în baza unei cauțiuni stabilite prealabil de instanța de apel. Mai exact, din momentul emiterii hotărârii primei instanțe și până la admiterea suspendării hotărârii executorii a acesteia de către instanța de apel (dacă o va admite),  sentința produce efecte juridice. Iar dacă instanța de apel respinge cererea de suspendare până la soluționarea cererii de apel hotărârea primei instanțe își produce efecte…

Dar nu doar necunoașterea dreptului și a limbii române au condus la atitudinea ostilă a directoarei economice Ianc și a altor angajați ai BRD-GSG Arad ci și faptul că aceasta „ar avea o ură personală” împotriva doamnei Coțofană Lavinia Nicoleta – o judecătoare cunoscută pentru integritatea-i profesională respectiv pentru faptul că nu a acceptat să se supună „protocoalelor SI CORUPTIEI interne” fapt care a și fost destituită din magistratură.

Ce nu mai cunoaște doamna Ianc Monica în ceea ce o privește pe doamna Coțofană Lavinia Nicoleta, este că nu există nicio hotărâre de condamnare prin care o instanță legal învestită să soluționeze litigiul dintre doamna Coțofana și Consiliul Superior al Magistraturii să fii pronunțat, până în prezent, o decizie defavorabilă doamnei Coțofană. (Cerasela N.).

N.R. Noi considerăm că Președintelui BRD-GSG, domnul Giovanni Luca SOMA, nu-i plac angajați de tipul „madame Ianc” și nici de tipul „juristului” de la BRD-Arad… de aceea directorul general al ziarului incisiv de Prahova a solicitat domnului Soma „să se descotorească de asmenea angajați” (atașăm sesizarea).

 

 

Articolul EXCLUSIV/Angajați ai BRD-Groupe Societe Generale Arad, mai presus de Lege și hotărârile instanțelor de judecată/NESIMTIREA DOMNEI DIRECTOARE ECONOMICE A BRD ARAD, Ianc Monica apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here