„Sunt mulţi colegi cărora le freamătă mâinile să vină cu contra-replici”

0
583

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a acuzat marţi o campanie „mizerabilă” contra PSD, în condiţiile în care, pe fundalul obstinaţiei partidului său de a modifica legile Justiţiei şi Codurile Penale, unii cetăţeni au ajuns să-şi are câmpul cu mesaje obscene la adresa social-democraţilor iar un român a mers până la a-şi înmatricula maşina cu aceeaşi expresie obscenă.

Întrebat de presă cum comentează ce se întâmplă, Dragnea a catalogat nemulţumirea cetăţenilor drept „o campanie mizerabilă” pe care a pus-o în seama adversarilor politici, avertizând că unor colegi de-ai săi „le freamătă” mâinile să vină cu replici.

„O văd mizerabilă. Adică, este o campanie mizerabilă şi arată la ce nivel, cât de adânc s-au dus în mocirlă adversarii noştri politici. Asta este tot ce vă pot spune. Asta înţeleg ei din politică. Ei nu pot propune şi nu au propus niciodată ceva coerent, ceva sănătos pentru români, aşa cum noi nu numai că am propus şi facem şi rezultatele se văd, şi au ajuns la această situaţie.

Sigur că sunt mulţi colegi de-ai noştri cărora le freamătă mâinile să vină şi ei cu contra-replici, pentru că, fiind un partid mare, este foarte multă inventivitate. Eu zic că, totuşi, e mai bine să ne uităm la acest spectacol”, a răspuns Liviu Dragnea. (Corina U.).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here