MFC Ploiești…aproape (de) artiști ! Galerie foto/Video

0
968

Sâmbătă, 21 iulie 2018, de la ora 19.00 pe micuța și cocheta arena din Strejnic, Academia de Minifotbal, MFC Ploiești a întâlnit într-un meci amical de gală, echipa Campioana Mondiala- Naționala Artiștilor, intr-un meci urmărit atat de tinerii Academiei Florin Ghita Academy, părinții acestora, câteva fețe cunoscute din presa locala, dar și de oamenii de fotbal din localitate .

MFC Ploiești a început meciul de la 0-1, gratie golului marcat de Cristian Dumitrache „Gaina”, actorul care a jucat în Atletico Textila, alaturi de el, astăzi, fiind și alți doi actori ai celebrului serial : Razvan Oprea (Leonard) și Andrei Mateiu (Costeluş). Tot din echipa artiștilor au făcut parte și cei doi căntăreți Kamara Ghedi și Ral Flo Wehrlen, lista fiind completata de ploieștenii Anghel Iustin, Decebal Nae, aceștia fiind pregătiți de fostul internațional roman,  Daniel Chirita!  Scorul pauzei, acela de 2-1 a fost stabilit în ultimul minut al primei reprize de Vlad Badea, jucător aflat in probe, după ce a urmărit mingea primită de la Danut Iancu !

Intrați în mitanul secund mai motivați, băieții pregătiți de Gabriel Georgescu si-au creat ocazii de a marca însă la acest „capitol” nu au avut luciditatea care trebuia pentru a marca. Pana la fluierul final al celor doi arbitrii Piciu, Gabriel și Laurentiu, pentru MFC Ploiești au mai marcat Cristi Stan, Florin Ghica și Decebal Nae(autogol) .Pentru artiști, au stabilit scorul final de 6-4  Cristian Dumitrache, Decebal Nae, Ral Flo și Iustin Anghel .

Partida a foarte arbitrată de cei mai buni 3 arbitrii din județul Prahova: Cristian Nica,  Piciu Gabriel si Piciu Laurentiu, aceștia lăsând jocul sa curgă în ambele părți, oprind doar intrările la limita regulamentului, pentru siguranța jucătorilor celor doua echipe.

După acest meci, MFC Ploiești își încheie oficial sezonul, revenind pe teren dupa jumătatea lunii august !

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here