S-a plimbat cu un autoturism furat in judetul vecin

0
606

Buzau: S-a plimbat cu un autoturism furat in judetul vecin. Acum, a fost reținut, băgat după gratii și urmează să fie verificat pentru alte infracțiuni.

La data de 18 iulie a.c, în urma activităților specifice desfășurate de polițiștii din cadrul Secţiei 3 de poliţie rurală Berca şi Postului de Poliţie Comunal Verneşti, a fost identificat un bărbat în vârstă de 32 de ani, din Mircea Vodă, bănuit de furtul unui autoturism.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieşit faptul că în noaptea de 13 spre 14 iulie a.c., bănuitul ar fi sustras un autoturism ce se afla parcat pe marginea drumului public în localitatea Zoreşti, după care l-a abandonat pe raza localităţii Lipia.

În urma activităţilor specifice desfăşurate de poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Comunal Verneşti, bănuitul a fost depistat ieri pe raza judeţului Vrancea, totodată fiind pus în executare şi un mandat de aducere.

Faţă de cel în cauză, în urma probatoriului administrat sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău, a fost dispusă reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Prejudiciul estimat la valoarea de peste 1.000 de lei a fost recuperat şi predat persoanei vătămate, un bărbat de 50 de ani, din Zoreşti.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale a bănuitului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here