Minora disparuta in Prahova. Politia solicita ajutor!

0
112

Minora disparuta in Prahova. Politia solicita ajutor! Inspectoratul Județean de Poliție Prahova caută o fată de 13 de ani, care  a plecat voluntar de la domiciliul din Călugăreni  și nu a mai revenit.

Minora se numește Mocanu Viorica Larisa Alina și are 13 de ani. Aceasta a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit.

Au fost demarate, imediat, toate activitățile procedurale, polițiștii efectuând investigații pentru găsirea persoanei în cauză.

Acesta are următoarele semnalmente: inaltimea 1.50, greutatea 40-45 kg, constitutie astenica, par de culoare șaten, pana la umeri, nasul drept, ochi albaștri,  gropiță în obrazul stâng.

La momentul plecării voluntare aceasta era îmbrăcată cu un tricou mov cu dungi de culoare bleumarin cu un desen pe piept, hanorac de culoare  neagră, cu dungi roz pe piept, pantaloni scurți tip blue-jeans de culoare  bleumarin si adidași albi cu modele roz și gri.

Persoanele care pot oferi relații care pot conduce la depistarea acesteia, sunt rugate să anunțe cea mai apropiată subunitate de poliție, sau să apeleze 112.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here