Ex-premierul Dacian Ciolos ajunge, miercuri, in Ploiesti

0
368

Ex-premierul Dacian Ciolos ajunge, miercuri, in Ploiesti. Anunțul a fost făcut pe facebook, de mișcarea Platforma România 100.

Evenimentul are loc la Sala de Conferințe a Casei de Cultură a Sindicatelor, între orele 18:00 – 20:00.

Platforma România 100 şi RO100 Ploiești, vă invită miercuri, 27 iunie, la o discuție cu Dacian Cioloş despre proiecția de viitor a municipiului Ploieşti şi a județului Prahova. Dezbaterea face parte dintr-un proiect amplu de consultare națională pentru viitorul țării: “Întrebăm România Împreună”. Vrem să aflăm ce își doresc cu adevărat românii, în anul Centenar, pentru ei înșiși, pentru familiile lor și pentru comunitate, pentru a trăi decent în România. Accesul se va face pe baza înscrierii prealabile prin completarea formularului de participare: https://goo.gl/Wczmqw„, este anunțul.

Înființată la începutul acestui an de și în jurul echipei Guvernului Dacian Cioloș, Platforma România 100 este o mișcare cetățenească, deschisă, activă care are ca obiective transformarea mediului politic și guvernamental românesc și atingerea adevăratului potențial de dezvoltare a României.

Platforma își are rădăcinile în valorile și principiile Manifestului România 100 propus partidelor politice de fostul premier Dacian Cioloș, în toamna anului 2016.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here