Bianca Dragasanu s-a afisat cu noul iubit, dupa divortul de Victor Slav

0
732

Bianca Dragasanu s-a afisat cu noul iubit, dupa divortul de Victor Slav, scrie Cancan.ro. Este vorba de un controversat om de afaceri englez, care susține că s-a îmbogățit din kickboxing, dar despre care există informații că ar fi implicat în industria videochat-ului din România.

Tristan Tate este multiplu campion la kickboxing. El a cunoscut-o pe Bianca prin intermediul fratelui său, Andrew.

Prezentoarea de la Kanal D îl cunoștea pe Andrew de la antrenamentele de întreținere pe care le face frecvent la o sală, pentru a-și păstra silueta impecabilă.

“Ne știm de câteva luni, prin prieteni comuni. De fapt, pot să spun că el nici nu știa cine sunt. Mi-a spus că vrea să mă vadă în realitate, după ce m-a văzut în poză, mi-a spus că vrea să vadă dacă am doi metri și eu, că el cam atât are. Și când ne-am văzut prima oară, mi-am dat seama că el, pe bune, nu știa cine sunt. Oricum, vorbim doar în engleză, așa mă mai perfecționez și eu (n.r.: râde). Da, vorbim non-stop, dar de văzut… mai răruț. El e om de afaceri, eu sunt femeie de afaceri și om de televiziune, am și un copil de care mă ocup cât de mult se poate, așa că am ieșit de doar câteva ori, la cină, singurele momente în care, de fapt, ne-am văzut.”, a mai spus Bianca Drăgușanu.

Aceasta a divorțat a doua oară de Victor Slav, cu care are o fetiță.

Sursa: Cancan.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here