EXCLUSIV/APAR NOI INFORMATII ȘI DOVEZI CU PRIVIRE LA PRACTICILE ILEGALE DIN INTERIORUL SINDICATULUI „DIAMANTUL”

0
751

Se pare că, în ultima perioadă de timp, dat fiind dezvăluirile Ziarului Incisv de Prahova, tot mai mulți oameni care au avut diverse contacte cu organizația sindicală „Diamantul” încep să prindă curaj … parcă am fi în acele filme cu „gangsteri americani”/westernuri și oameni amenințați cu diferite forme de represiune (chiar moartea) de către „gangsteri”/„cowboi”.

De ce le este teamă oamenilor? Încă nu am aflat… Însă, pe surse din interiorul sindicatului, am aflat câteva aspecte surprinzătoare pe care ne-am hotărât să le dezvăluim cititorilor noștrii și, de ce nu, inastituțiilor și autorităților abilitate:

  1. Fostul președinte al sindicatului, Păscuț Emil (actual angajat al SPR „Diamantul” în funcția de „consilier personal al președintelui SPRD”, Nedelcu Cătălin – cunoscut în spațiul public și ca: „membru în 2 sindicate” respectiv „incompatibilul”) și-ar fi achiziționat bunuri proprii (obiecte de vestimentație, încălțăminte ș.a. bunuri) din banii organizației sindicale… chiar și după ce și-a majorat salariul la 10.000 RON/lună (anul 2017) timp de 6 luni pentru a ieși „din scurt” la pensie cu o pensie lunară de cca 6.000 RON/lună.
  2. Clubul Sportiv „S.P.R. «DIAMANTUL»”, înființat în anul 2008, care, culmea, în afară de CUI are datele de contact ascunse… se află în str. Corbița, Sectorul 5. O avea același sediu social/punct de lucru ca și cel al SPR „Diamantul” din str. Corbița nr.39, Sector-ul5? Câți dintre membrii acestui sindicat „Diamantul” aveau cunoștință de acest „club sportiv al sindicatului”? Foarte puțini, din informațiile noastre… maxim 3-4 printre care Păscuț Emil și Șerbănescu Marin (fost vice-președinte SPRD și secretar general SPRD ales, actual pensionar M.A.I. angajat al SPRD în funcția de secretar general).
  3. Niciodată nu s-a efectuat un audit la această organziație sindicală, deși au fost voci din interiorul acestuia care au solicitat, cu fermitate, un audit public cu privire la cheltuirea fondurilor, a banilor membrilor sindicatului „Diamantul” (cotizații lunare, 2% din impozitul anual, sponosorizări, donații etc.). Paradoxal, Păscuț Emil îi acuza vehement pe cei din M.A.I. de lipsă de transparență, secretizări abuzive… oare, ca să distragă atenția de la gravele derapaje de la Lege din acest sindicat, la cumn se cheltuia banul organizației sindicale?

Vom reveni cu amănunte!

N.R.: persoanele care dețin calitatea de mebru SPR „Diamantul” să se îndrepte cu cereri  către conducerea acestui sindicat (ilegală și imorală în opinia noastră) pentru a beneficia de facilitățile Clubului Sportiv „S.P.R. «DIAMANTUL»”.

(Cerasela N.).

Articolul EXCLUSIV/APAR NOI INFORMATII ȘI DOVEZI CU PRIVIRE LA PRACTICILE ILEGALE DIN INTERIORUL SINDICATULUI „DIAMANTUL” apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here