EXCLUSIV/VOICU MARIUS, „MARELE” ȘEF AL MILIȚIEI CAPITALEI” ÎȘI ASCUNDE „FAȚA OFICIALA”

0
424

Fiindcă suntem curioși din fire ori-de-câte-ori considerăm că există o încălcare a legii,    i-am întrebat pe cei de la DGPMB de atribuțiile lui Voicu Marius dar și despre faptul că de pe sitte-ul oficial al acestui compartiment din M.A.I. (D.G.P.M.B.) lipsește fizionomia „marcantă” al lui „el lidero maximo” (https://www.incisivdeprahova.ro/2018/05/07/exclusivsolicitam-public-m-si-politiei-romane-sa-evidentieze-public-atributiile-sefilor-si-documentele-prin-care-politia-s-infiintat/) .

„Milițianul-securist care relaționează” cu publicul (agentul polițist fără atribuții de poliție – Cilincă Gabriel) s-a făcut că a omis această solicitare a noastră… așa e „la miliție”: dacă nu vrei să vorbești despre „bossu-lache”, îi dai „flit fraierului”.

Cu toate astea, „milițianul-securist Cilincă, a scăpat porumbelul din gură”: D.G.P.M.B. NU S-A ÎNFIINȚAT NICIODATĂ! Cică, are organigramă… și stat de organizare compartimentul D.G.P.M.B. Ha, ha, ha! Și unde scrie că v-ați înființat, tovariși? Nicăieri! De aceea fugiți precum „dracul de tămâie” ori-de-câte-ori vi se solicită „actul de înființare” (ordinul MAI ce trebuia emis în baza CC și art. 4 alin.(3) din Legea nr.218/2002): fiindcă, d.p.d.v. juridic, NU EXISTAȚI! Și, dacă nu  v-ați înființat niciodată (nu existați), cum de sugeți bani de la bugetul de stat? Cum vrei tu, Voicule, să ieși la pensie în data de 01.09.2018 dacă „imperiul tău” nu a luat niciodată ființă, conform Legii? Mortal, nu?

Ei bine, noi am aflat de ce se ascunde Voicu Marius (nu își postează fața pe sitte-ul D.G.P.M.B.), din surse credibile, din interiorul „imperiului Voiculescian”: acest „mare opolițist” se pregătește să iasă la pensie „pe ușa din dos”, așa cum îi stă bine unui mare „polițist”. De ce? Fiindcă, potrivit surselor noastre, împotriva lui Voicu se va învepe urmărirea penală fiindcă ar fi unul dintre principalii vinovați de ascunderea infractorilor cu epoleți: Stan Eugen (polțistul acuzat de hărțuire și pedofilie) și Constantin Aurelian (condamnat penal de CAB-Secția Penală) în DGPMB. „Mititelul” de el… l-a mai păsuit Carmencita niște luni, să iasă la pensie cu chimirul plin pentru activitatea „polițistică de partid” deosebită (din sursele noastre, în luna septembrie 2018 ar urma să-i înceteze raporturile de serviciu).

Dacă nu iese la pensie, înseamnă că „s-au răsculat” criminaliștii și nu i-au mai făcut foto mocca, cu aparatele și materialele achiziționate de M.A.I./din bani proprii, „ca să fie bossul mulțămit”? (https://www.incisivdeprahova.ro/2018/03/16/exclusivo-noua-victorie-spr-diamantul-zdruncina-din-temelii-ministerul-afaceristilor-interni-si-politia/)?

Cu ce s-a ocupat în timpul „mandatului imperialist” acest Voicu Marius (2015 prezent)? Păi, oficial, nu există nimic căci avea fișa postului „secret de serviciu”. Când fabrici probe nevinovatului și-i bagi lampa în ochi, nu e bine să te afle Lumea… tot așa când iei șpagă pentru partidul/gașca care „te-a montat în tronul imperial”. Ia zi-i, dom’ Voicu („ăla făr’ de față” pe sitte-ul DGPMB), așa e? De ce ți-ai ascuns fișa postului la umbra secretului de serviciu dacă nu pentru a comite ilegalități? Doar ești persoană publică și cetățenii, subalternii trebuie să știe cu ce te ocupi (în afară de chermeze cu prietenașii prin localuri conduse de persoane certate cu legea… vorbește lumea, cică).

Dar, să-i dăm o șansă lu’ dom’ Voicu și să-i „privim” activitatea de „big-boss polițist”, conform fișei postului din 2017:

  1. răspunde de întreaga activitate a DGPMB. Adică, el centrează, el dă cu capul… ăia „de sub el”, doar se uită la el. Bravo, dom’ Voicu! RoboCoop e mic copil pe lângă matale.
  2. asigură planificarea, organizarea, coordonarea, desfășurarea, analiza, șio controlul sarcinilor șefilor din subordine. Oau! Cum reușești, dom’ Voicu să asiguri toate astea? Te duci peste ei în casă, când sunt cu nevasta/amant în pat și-I verifici? Bre, ești ăl mai tare! Ai „tot respectul nostru”!
  3. Nu contează ce ști să faci ca polițist, inginer să fii! Dacă nu ești inginer, nu poți fi polițist, clar!
  4. Are putere de influențare și mobilizare a subalternilor foarte bună: „Bă! Dacă nu faci ce zic io, te dau dracu’ și nu te mai găsește nimeni în Dâmbovița! Nu contează, bă, ce a făcut! E băiatu’/nepotu’/amanta etc. a lu’ ăla! Vrei să mă mazilească pe mine că nu știi tu să te descurci?” (cam așa vedem noi, redacția, această „mobilizare și influențare”). Nea’ Voicule, dacă greșim, să ne zici bre, cum faci… că, să știm și noi „cum arată” această influențare și mobilizare positivă. Mulțam’ fain, bre, Nea’ Voicule!
  5. Oau! Să fie apt psihologic pentru funcții de conducere… măiculițăăă! Și cum demonstrează că nu e „labil” ci „abil” apsihic? Conform OMAI nr.23/2015: „Bă, ăla e bun, că p’ăla îl vreau io, ministrul/secretarul să-l pun șef! Chiar dacă e dus cu pluta, e al meu, bă și trebuie montat în tronul de șef!” (zicem și noi, așa… ca opinia publică. Doar vedem zilnic cât de competenți sunt „managerii polițiști”).
  6. Cică îndeplinește și alte funcții specifice manageriale când merge în controale la „subunități”… precum: „scormonitul în dosarele sensibile aflate în birourile polițiștilor judiciariști”? Sau: „de ce nu ai venit cu 20 de amenzi și ai venit cu 25/15, așa cum am zis io”?
  7. Și nea’ Voicu „face misiuni speciale”… oau! Suntem convinși… să mergi din cârciumă în cârciumă, la final de an, când fiecare secție de poliție își organizează o petrecere privată, aia e o misiune extraordinart de grea: să reziști la atâta mâncare și băutură mocca, e ceva!”
  8. Când „se plictisește”, nea’ Voicu „pasează” răspunderea la adjuncți…

Iar adjuncții: Nicu Orlando și Ștefan Marius, tot „prin ograda aia se învârt”… Cei trei mușchetari, își cam „fură căciula” unul altuia…

N.R: Noi am scris satiric acest articol, ca să nu vă plictisim… să vă amuzăm. Dar, dacă dați satira la o parte și veți citi atent aceste fișe ale postului, vă veți îngrozi.(Sava N.).

Raspuns ALEXANDRU FIRICEL nr. 202263

Articolul EXCLUSIV/VOICU MARIUS, „MARELE” ȘEF AL MILIȚIEI CAPITALEI” ÎȘI ASCUNDE „FAȚA OFICIALA” apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here