5 modalitati IEFTINE pentru pastrarea igienei la locul de munca

0
271
produse profesionale de igiena

Mentinerea igienei in spatiul pe care il administrezi pentru chiriasi sau angajati este una dintre cele mai importante aspecte pe care trebuie sa le ai in vedere. Aceasta este un indicativ puternic al calitatii produselor si serviciilor pe care le pui la dispozitie, avand un efect asupra angajatilor si a clientilor, deopotriva.

Tocmai din aceste motive practice si importante pentru succesul institutiei tale, trebuie sa imbunatatesti sau sa schimbi rapid metodele prin care mentii si optimizezi procesul de igienizare impecabila la locul de munca. In plus, sanatatea si confortul fizic si psihic al angajatilor si, in consecinta, productivitatea acestora, sunt influentate de schimbarile de curatenie si igiena la locul de munca. Asigura-te ca folosesti cele mai noi si eficiente metode in acest sens, pentru a spori increderea clientilor si angajatilor in devotamentul institutiei pentru a oferi produse si servicii de calitate.

Iata 5 modalitati prin care poti pastra igiena la locul de munca:

  1. Atat la interior, cat si la exterior, este nevoie de dai dovada, in permanenta, de strictete in ceea ce priveste colectarea si curatarea deseurilor. Indeamna-i pe vizitatori, clienti si angajati sa utilizeze cosurile de gunoi, sa recicleze, iar pentru a asigura curatenia impecabila in cadrul institutiei, trebuie sa investeti in oameni cu aceasta responsabilitate. In gradina institutiei si la fumoare, instaleaza cosuri stradale pentru gunoi care sa atraga atentia asupra importantei pe care o acordati curateniei. Acestea trebuie sa fie mereu goale, curate si spalate, ca dovada a angajamentului pe care si-l ia institutia in asigurarea igienei optime.
  2. Masa, dozatoarele de apa si de cafea, precum si frigiderele trebuie sa se regaseasca in spatii special amenajate, ca bucatariile sau salile de mese, niciodata in birouri. Datorita traficului crescut de angajati si vizitatori, acestea pot deveni rapid focare de raspandire a microbilor, un motiv solid pentru a avea sub supraveghere si de a igieniza in permanenta spatiile in care se serveste masa ori in care se pastreaza mancarea. Foloseste doar produse de calitate pentru curatenie.
  3. La fel de importante sunt baile. Utilizate zilnic de un numar foarte mare de persoane, acestea necesita igienizare constanta. Asigura-te ca exista sapun si instaleaza uscatoare de maini, pentru a evita risipa de hartie si umplerea rapida a cosurilor de gunoi. Baile nu trebuie curatate o singura data pe zi, ci de cate ori este posibil, din cauza riscurilor ca si acestea sa raspandeasca bacterii daunatoare sanatatii tuturor.
  4. Plantele pot, de asemenea, contribui la o stare de spirit pozitiva a angajatilor, dar si la aerisirea salilor, la crearea unei atmosfere care inspira ordine si curatenie. In plus, culoarea verde este linistitoare pentru ochi si creeaza atmosfera necesara in care oameni raman calmi, productivi si binedispusi intreaga zi. Plantele si florile produc oxigen si indeparteaza microbii, deci reprezinta o solutie excelenta cand vine vorba de mentinerea curateniei si de infrumusetarea spatiului.

  5. Ventilatia si aerul conditionat, in special pe timpul verii sunt importante, insa nu trebuie ignorata igienizarea si curatarea lor constanta. Praful si bacteriile pe care aceste aparate le pot raspandi afecteaza rapid sanatatea celor care muncesc sau viziteaza institutia voastra. In schimb, aerul proaspat si locurile aerisite constant si eficient sunt medii propice pentru o buna desfasurare a activitatii salariatilor din institutie.

Nu ignora efectele pe care astfel de solutii le-ar putea avea la locul de munca. A avea grija de cei care lucreaza in cladirea pe care o administrezi, se reflecta in succesul si eficienta organizatiei in sine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here