„Miopia politică” a preşedintelui Iohannis care nu vede „abuzuri grave” din Justiţie pune serios sub semnul întrebării autonomia sa decizională

0
218

PSD condamnă „declaraţiile ironice ale preşedintelui Iohannis cu privire la Statul Paralel”, transmite formaţiunea lui Liviu Dragnea, la scurtă vreme după ce şeful statului a catalogat drept o invenţie a social-democraţilor „povestea” cu statul paralel.

„Protocoalele secrete prin care justiţia a fost subordonată serviciilor secrete reprezintă o realitate, nu o poveste. Abuzurile procurorilor Lucian Onea şi Mircea Negulescu „Portocală” care acum sunt cercetate penal reprezintă o realitate, nu o poveste!

Deciziile unor instanţe de judecată care au respins dosare DNA pe motivul falsificării probelor sau distorsionării unor interceptări nu sunt o poveste, ci o realitate foarte concretă. Achitările în marile dosare politice, făcute în funcţie de agenda politică a celor aleşi, reprezintă, de asemenea, o realitate şi nu o poveste.

Miopia politică a domnului Iohannis cu privire la toate aceste abuzuri grave pune serios sub semnul întrebării autonomia sa decizională, mai ales în condiţiile în care DNA a confirmat începerea urmăririi penale într-un dosar care îl vizează în mod direct pe preşedintele României”, transmite PSD. (Neagu Monica).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here