Cu foarte multă ură, cu atacuri care nu au la bază absolut nimic şi cu atitudini care mie mi-aduc aminte de mişcările de tip fascist şi nazist din Europa anilor 1940

0
401

Vicepreşedintele PSD Adrian Ţuţuianu a reacţionat după ce primarul general al Capitalei Gabriela Firea a fost huiduită pe Arena Naţională de mulţi dintre cei peste 20.000 de români veniţi să o felicite pe Simona Halep pentru cucerirea trofeului de la Roland Garros.

Huiduielile încasate de primarul general Gabriela Firea pe Arena Naţională denotă foarte multă ură, sunt atacuri care nu au la bază absolut nimic, atitudini care aduc aminte de mişcările de tip fascist şi nazist din Europa anilor 1940, a declarat marţi, pentru Digi24, vicepreşedintele PSD Adrian Ţuţuianu.

„Cred că nu a luat în calcul doamna primar faptul că acolo e prezent domnul Bădiţă şi cu gruparea din aşa-numita Mişcare #Rezist. Este  un personaj de toată ziua stă pe străzi, nu ştiu din ce trăieşte. Vreau să vă spun că asemenea evenimente nu trebuie să fie maculate de nimeni şi cred că asta arată modul în care unii privesc societatea românească. Cu foarte multă ură, cu atacuri care nu au la bază absolut nimic şi cu atitudini care mie mi-aduc aminte de mişcările de tip fascist şi nazist din Europa anilor 1940. Atunci se discuta de oameni, de suboameni, de urâţi, de strâmbi… Lucrurile astea, dacă le lăsăm să se manifeste în societatea românească, ne vor costa scump”, a afirmat Ţuţuianu.

Când jurnalistul i-a atras atenţia că întreaga Arenă Naţională părea să sancţioneze prin huiduieli prezenţa primarului la ceremonia destinată Simonei Halep, vicepreşedintele PSD a subliniat „lucrul extraordinar” făcut de Firea.

„Părea, eu nu cred că toţi. Doamna Firea a făcut un lucru extraordinar, a făcut ceea ce ar trebui să facă orice demnitar, a felicitat un sportiv care a adus României faimă, prestigiu, o expunere internaţională pozitivă foarte bună şi lucrul ăsta se întâmplă oriunde în lume, un primar oferă cheia oraşului unui sportiv de excepţie”, a precizat Ţuţuianu. (Dana B.).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here