Premierul Viorica Dăncilă a dat asigurări că Guvernul nu va ceda „presiunii şi abuzurilor” şi va continua să se bată pentru „prosperitatea românilor”

0
225

„Dragi prieteni, suntem astăzi în Piaţă, împreună, pentru a spune câteva lucruri esenţiale: rezultatul votului românilor trebuie respectat, abuzurile din justiţie trebuie să fie stopate, trebuie să închidem epoca urii şi a dezbinării. Iată care este diferenţa dintre noi şi cei care ne împiedică să guvernăm. Noi am mărit salariile românilor, ei le-au tăiat atunci când au fost la guvernare. Noi am mărit pensiile românilor, ei au fost împotrivă. Noi am început reformele în justiţie, ei se opun. Economia a crescut şi creşte în continuare, ei au spus că măsurile guvernului vor conduce la un dezechilibru economic.

Cui foloseşte asaltul permanent împotriva Guvernului? Cei care fac acest lucru doresc cu adevărat binele României? Eu nu cred. Am fost acuzată de trădarea ţării. Acuzaţiile care mi se aduc sunt aberante, dar mă aştept la orice din partea unor oameni laşi şi incapabili să ducă o luptă politică la lumina zilei. Preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, i s-a deschis dosar penal chiar înaintea campaniei electorale din 2016, preşedintelui ALDE i s-a deschis dosar penal chiar înaintea campaniei din 2016. Au făcut totul ca noi să pierdem alegerile, dar împreună am câştigat”, a declarat Dăncilă.

„PSD, PSD„, strigă mulţimea.

„Dar ei nu vor să accepte nici astăzi că au pierdut, nu au onoare, dar ceea ce este grav este că le lipsesc convingerile democratice. Critica guvernării are în acest moment o singură coordonată – ura faţă de PSD. Niciun program alternativ, nici măcar o critică aplicată. Încă nu au aflat că românii nu mai doresc abuzuri? Că nu-i vor vota niciodată pe cei care urăsc şi dezbină? În încheiere aş vrea să vă transmit două mesaje importante. Primul mesaj: Guvernul va lupta în continuare pentru prosperitatea românilor, nu vom ceda presiunii, nu vom ceda în faţa abuzurilor”, a precizat Dăncilă.

„PSD, PSD„, strigă iar oamenii.

„Al doilea mesaj pe care vreau să îl transmit dumneavoastră celor din Piaţă şi românilor de pretutindeni: Noi trebuie să îi aducem înapoi pe români, să-i aducem împreună. România are nevoie de unitate, nu are nevoie de ură şi dezbinare. Vă mulţumesc şi vă iubesc”, a afirmat Dăncilă. (Paul D.).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here