Cine e nutritionistul si cand e momentul sa ii facem o vizita?

0
424
nutritionist

Foarte multi dintre oameni se confrunta cu probleme legate de kilogramele in plus si cei mai multi apeleaza la cure de slabire gasite pe diverse site-uri ori recomandate de cunoscuti. Insa, de cele mai multe ori, rezultatele obtinute nu sunt cele dorite si in urma acestor cure, ajung sa aiba multe probleme de sanatate. O cura de slabire nu inseamna doar renuntarea la anumite mese din timpul zilei sau scoaterea unor alimente din meniul zilnic.

Atunci cand decizi ca este vremea sa scapi de cateva kilograme in plus si sa te apuci de o cura de slabire, este recomandat sa apelezi la un medic, mai exact, un medic nutritionist. Acesta poate fi considerat un specialist al curelor de slabire, dar este si un medic specializat in boli de nutritie sau diabet, gastroenterologie si boli metabolice.

De cele mai multe ori, un nutritionist iti recomanda o dieta personalizata, care tine seama de anumite aspecte legate de stilul de viata si modul in care arati, precum varsta, sexul, inaltimea si greutatea, dar si preferintele tale culinare si activitatile fizice zilnice.

Ceea ce este cel mai important, este ca o vizita la nutritionist te va indrepta spre un stil de viata sanatos si sigur, Cura de slabire propusa de nutritionist nu va avea rezultate rapide asupra organismului tau, insa efectele vor fi benefice si se vor vedea o data cu trecerea timpului.

Deoarece nutritionistul este un medic caruia ii ceri o parere si un sfat, este necesar ca atunci cand vei merge la prima intalnire, trebuia sa ai un set de analize, pentru a putea fi verificate de De asemenea un nutritionist trebuie sa cunoasta stilul de viata si modul de preparare si cantitatea consumata in ceea ce priveste alimentatia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here