Un angajat al Gruparii Mobile Ploiesti declarat JANDARMUL ANULUI

0
714

jandarmul anuluiUn angajat al Grupării Mobile “Matei Basarab” Ploiești a fost declarat JANDARMUL ANULUI !

Maior Bucurică Sorin este trup și suflet pentru jandarmerie. A absolvit academia de politie in anul 2006, ca student fiind captivat în mod deosebit de Istoria Jandarmeriei.

Mi-a plăcut foarte mult Istoria Jandarmeriei deoarece nimic nu poate avea un viitor fără a-i ști trecutul. Pot spune cu drag că după cei 6 ani de studiu cumulați cu masterul, precum și dezvoltarea relațiilor de camaraderie specifice profesiei de jandarm mi-au întărit convingerea că alegerea de a urma această armă a fost una potrivită”.

jandarmul anului 2Un ofițer principial, a manifestat mereu un interes activ în studierea și aplicarea legii, precum și pentru a-și sprijini colegii în orice împrejurare. “Țin foarte mult la respectarea legilor în orice împrejurare, atât în timpul serviciului și nu numai. Ca jandarm imi place sa mă implic cât mai mult pentru a-mi susține colegii și a contribui la un climat de colegialitate”.

Având o bună capacitate de a comunica și deschidere către oameni a organizat activități pentru copii prin programul “Școala Atlfel”, dar și pentru comunitățile de rromi din cartierele defavorizate. Familist desăvârșit, tată al unei fiice cunoaște îndeosebi importanța copiilor pentru viitorul acestei țări.

jandarmul anului 1Fiind la rândul meu tată știu că educația pleacă din familie și se continuă în școală, iar statutul meu de militar în jandarmerie îmi permite să contribui și sunt recunoscător pentru această posibilitate” Atât în timpul serviciului cât și în timpul liber mă concetrez pe ceea ce se întâmplă în jurul meu și observ orice activitate suspectă! Așa am reușit numai anul acesta să semnalez 2 activități infracționale, soldate cu prinderea persoanelor care incearcau să fure din spații comerciale și chiar dintr-un apartament”.

Deși are grad de ofițer superior, în pofida muncii de birou el alege pe cea concretă, de teren!

Nu statutul te face om, nu mă consider mai presus față de nimeni. Colaborăm cu ocoalele silvice din zonă și imediat sărim în ajutor pentru prevenirea și sancționarea contravențiilor silvice, dar mai ales pentru împăduriri”.

Avansat înainte de termen,maiorul este totodată nominalizat Jandarmul Anului 2017 pentru efortul și implicarea sa în activitea instituției. El a reușit să devină un model pentru noi atât pe plan profesional cât și pe plan personal.

Pentru mine acest titlul este o mândrie dar și un imbold pentru a evolua in carieră și a continua efortul în sprijinul comunității cu aceeași pasiune!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here