Sfaturi de intretinere fose septice ecologice si avantajele foselor

0
948
fose septice bucuresti ecologice

Folosirea sistemelor publice de canalizare inseamna ca facturile pentru apa vor fi mai mari. A o fosa septica este mult mai accesibila, deoarece nu exista costuri in afara instalatiei initiale si intretinerea ocazionala. Costul de instalare a unei fose septice depinde de cat de mare este un fosa de care aveti nevoie, de tipul de sistem pe care doriti sa il instalati si de locatia in care va aflati, insa veti economisi bani pe termen lung.

Trebuie sa aveti fosa septica intretinuta in mod regulat. Puteti face acest lucru cu o pompa pentru fosa septica sau puteti sa angajati pe cineva care sa va ajute. Este important sa va asigurati ca fosa septica este in stare buna de functionare pentru a-i extinde longevitatea si a evita problemele. Acest lucru va va ajuta sa economisiti bani in timp ce poluati mai putin mediul.

Cum se ingrijeste corect fosa septica?

Ar trebui sa aveti copii ale oricaror planuri de sistem sau desene si unele inregistrari de servicii. Acest lucru va face ca fosa septica sa fie mai usor de gasit si va va da o idee despre cat de des trebuie sa fie inspectata si intretinuta.

Aveti grija cand spalati mai mult. In mod ideal, ar trebui sa va spalati rufele toata saptamana, in loc sa le spalati pe toate in aceeasi zi. Utilizati detergenti biodegradabili si care nu produc spuma.

Daca exista o scurgere in casa, multa apa ar putea fi drenata in fosa septica. Inspectati tevile si remediati eventualele scurgeri pe care le gasiti. Acest lucru va face ca fosa septica si campul de scurgere sa reziste mai mult.

Aveti grija cu dedurizatoarele de apa. Autoritatea  locala de reglementare va poate permite sa utilizati substante pentru dedurizare care sunt eliberate in functie de cantitatea de apa utilizata. Cu toate acestea, trebuie sa stiti ca emolientii de apa pot provoca leziuni ale sistemului septic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here