EXCLUSIV/ Se solicita ca SRI sa se sesize intrucat se duce in derizoriu activitatea lor si se da o tenta de imixtiune in actul de justitie

0
585

Ministerul „Afaceriștilor” Interni este o instituție în care furtul banului public, ilegalitățile și infracțiunile se comit zilnic de falșii polițiști din structurile suport. Aceste fapte îngrozitoare sunt demonstrate chiar de această instituție „publică”, M.A.I., ce continuă să le ascundă și doar concursul instanței de judecată o mai poate obliga să-și evidențieze monstruozitățile.

Astfel că, în urma soluției CAB-SCAF și TMB-SCAF, M.A.I. ne arată că „în mințile căpușelor cu epoleți” nu contează ce faci în această instituție, polițist să fii. De ce? Fiindcă prin portul ilegal al uniformei și legitimației de polițist al falșilor polițiști din structurile suport acestia își pot impune „supremația gradelor” în fața polițiștilor „din stradă”/„din frontieră” și nu mai sunt sancționați conform Legii/se îngreunează anchetele până se prescriu faptele.

Dar de partea materială, ce ziceți? Să fi „polițist de birou”: curat, „la 4 ace”, îmbălsămat, frezat, cu pantofii „oglindă” și portmoneul doldora de bani (între 3-10.000 lei/lună) pentru atribuții de poliție inexistente, o fi bine? Să ieși la pensie la vârsta de 47 de ani (cu o pensie de 4-8.000lei/lună) fiindcă ești „polițist-căpușă” și ai obosit alegând după șef’ pe holuri cărându-i cafeluța și hârtiile (cam ăștia sunt „infractorii” după care aleargă „gangsterii cu epoleți” din M.A.I.), o fi bine?

Acum înțelegeți, dvs., cititorii noștrii, de ce „datele personale” ale falșilor polițiști din M.A.I. nu sunt publice? De ce refuză să își afișeze fotografiile („marii șefi”, în special) pe sitte-ul instituției? Fiindcă știu că nu fac nimic toată ziua dar sunt remunerați și recompensați regește pentru atribuții de poliție inexistente: „polițistul încadrat într-o unitate a aparatului central, prin activitatea desfășurată, contribuie la realizarea misiunilor Poliției Române, astfel cum sunt prevăzute de Legea nr. 218/2002”. Adică, în mintea acestor ilegaliști, toți din M.A.I. trebuie să fie „polițist” indiferent de ce atribuții îndeplinesc.

Dacă și un „purtător de vorbe”, bucătar, cizmar, secretar, inspector de resurse umane, consilier juridic, medic ș.a.m.d. „îi musai” să fie „polițist”, nu ar fi mai bine să nu mai existe nicio profesie în afara celei „de polițist” (toți îmbrăcați la fel, salarizați la fel, pensionați la fel)?

În concluzie, în baza adresei M.A.I. nr. 1321567/16.05.2018, am tras următoarea concluzie: în România lui 2018 Poliția NU EXISTĂ și România e o „țară polițistă”!

Alo!, Guvernul, Parlamantul, Președintele României, „aleșii neamului”, sunteți surzi sau doar îndoctrinați cu mentalitatea comunistă (anterioară lui decembrie 1989)?

Solicităm public M.A.I.-ului să ne comunice fișele posturilor falșilor polițiști din „unitatea” DIRP a MAI în format scan, la adresa de e-mail: incisivprahova@gmail.com. (Alexandru Firicel –Sef Departament Investigatii Incisiv de Prahova).

Omai 15-2015

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here