DNA a dispus instituirea sechestrului pe averea fostului vicepremier Sevil Shhaideh în dosarul Belina, dosar cu un prejudiciu de 9 milioane de lei.

0
195

Procurorii anticorupţie au pus sechestru pe averea fostului vicepremier Sevil Shhaideh, urmărită penal pentru abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave în dosarul Belina.

Sechestrul a fost dispus în condiţiile în care, în urma expertizei solicitate de DNA, prejudiciul din dosar a fost stabilit la aproape nouă milioane de lei.

Reamintim că fostul vicepremier Sevil Shhaideh este acuzat că, în 2013, în calitate de secretar de stat în Ministerul Dezvoltării, a susţinut adoptarea unei Hotărâri de Guvern prin care Insula Belina şi Braţul Pavel al Dunării, din Teleorman, treceau de la Apele Române în administraţia Judeţului Teleorman. Ulterior, şeful Consiliului Judeţean Teleorman a închiriat terenul companiei Tel Drum la preţuri modice. Beneficiarul final al acestui transfer ar fi fost liderul PSD, Liviu Dragnea, despre care presa a scris, în repetate rânduri, că este cel ce controlează Tel Drum.(Dana B.)..

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here