EXCLUSIV/Pisicuta influenta si Catelusul turnator din “filiala SRI”

0
859

Dupa sedinta CA, din data de 07 mai 2018, de la UPG (filiala SRI) nu se poate trage decat o singura concluzie pertinenta, ce intareste fara echivoc ideea ca doamna Pisicuta, de sub Catelus (vorbim aici de scara ierarhica, nu facem niciun fel de aluzie), isi face in continuare toate capriciile.

Grupul infractional din CA si Senatul UPG (prietenii, colegi ce ar fi trebuit sa fie la aceasta ora pensionari, persoane loiale conducerii si cu datoii fata de aceasta), sprijina in continuare incompetenta manageriala ce duce, incetul cu incetul, aceasta institutie de traditie catre colaps.

Pentru a argumenta cele spuse anterior va facem cunoscut ca se aloca, fara nici o retinere, pentru satisfacerea capriciilor Pisicutei descurcarete, sume exorbitant de mari pentru organizarea de pseudoevenimente in detrimentul respectarii eforturilor depuse de comunitatea academica din UPG. Sprijinul pentru aceste scurgeri de fonduri, ce se doresc a se regasi in cresterea vizibilitatii unor persoane nu a UPG, se poate face, fara a devaliza bugetul UPG, din propriile lor remuneratii (ce depasesc limitele bunului simt si a colegialitatii). In timp ce salariile angajatilor de rand din mediul universitar sunt la nivelul minim pe grila de salarizare (nu avem bani de salarii – chipurile trebuie sa facem economii), persoanele din echipa de management se lafaie in salariile, ce sunt in cuantum maxim, la nivelul de salarizare aferent anului 2020 (se includ aici toate salariile pornind de la Catelus si PRESEDINTELE SENATULUI UNIVERSITAR pana la nivelul sefilor de departamente).

In contextul prezentat, prin interpusi, persoane servile conducerii, se lanseaza in mediul institutiei zvonuri alarmiste (concedieri masive) pentru a deturna atentia de la activitatile lor cu iz penal si a tine angajatii in tensiunea pierderii locurilor de munca.

Domnule Catelus, aveti taria de caracter, dovedita de prietenul dumneavoastra si al Pisicutei, dl Jan (care a demisionat in momentul in care a vazut la ce matrapazlacuri ati recurs pentru sprijinirea doamnei in demeresul de a deveni mare profesoara), si plecati la pensie (nu uitat sa o luati si pe Pisicuta cu dumneavoatra sa va aduca fericirea si sa va bucure sufletul). Nu ati respectat vreun punct din planul dumneavoastra managerial cu care ati castigat alegerile acum doi ani, universitatea se indreapta catre anonimat, sub conducerea dumneavoastra activitatea de cercetare stiintifica a avut cel mai mare declin din ultimii 30 de ani, detineti cel mai ineficiet sistem informatic didactic (marca inregistrata ASESOFT – Sebastian Ghita si sustinut de NP), cele doua sindicate se afla sub tutela rudelor/vasalilor, studentii isi indreapta optiunile de studii catre alte centre universitare, cladirile se deterioreaza pe zi ce trece, in concluzie totul a luat-o pe o cale gresita. Se vede clar lipsa interesului dumneavoastra, si a echipei manageriale de mare succes, pentru viitorul acestei institutii de prestigiu. Nu va intereseaza altceva in afara de a permite remunerarea incompetentei cu sume nejustificat de mari. Prin acest comportament nu faceti decat sa ii desconsiderati si sa-i umiliti pe ceilalti angajati ai universitatii pentru capriciile Pisicutei si a prietenilor dumneavoastra (carora le sunteti dator).

Traficul de influenta este la cote ridicate deoarece stim ca aveti sprijinul celor din Ministerul Educatiei (de aceea ati semnat, obligat, scrisoarea de sprijin pentru actualul Ministru al Educatiei) si a celor pentru care inca mai dati note justificative (stim ca v-au ajutat si tinerii pensionari de la SRI, carora     le-ati facut loc dand afara, prin mijloace de sorginte securista, cadre didactice profesioniste).

Suntem curiosi daca reusiti sa va bateti joc in continuare, asa cum ati facut-o anul trecut, de echipa de control si sa musamalizati raportul de anul acesta al Curtii de Conturi. Anul trecut v-a sprijinit neconditionat, in UPG, Nicusor si a tinut sub cheie documentul ce va incrimina in proportie de 75-80 % pe dumneavostra si pe Pisicuta (o multime de fapte penale ce fac obiectul unor anchete), iar in afara institutiei, persoanele care va tin spatele, au rezolvat problema…Oare? Noi nu am fi prea siguri…

Am vrea sa puteti sa va uitati in ochii celor pe care-i conduceti si sa le spuneti ca sunteti de bunacredinta, nu mai puteti sa faceti fata si doriti sa plecati la pensie impreuna cu Iulica, Nicusor … si pe Pisicuta sa o trimiteti la catedra ei acolo si sa-si tina cursurile!

Ca sa putem continua investigatiile va rugam sa priviti totul ca un pamflet …! (Cerasela N.).

 

 

Articolul EXCLUSIV/Pisicuta influenta si Catelusul turnator din “filiala SRI” apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here