ALDE sustine ca a ajuns la paritate cu PNL in judetul Prahova, in intentiile de vot pentru Consiliul Judetean

0
817

ALDE CJUn mesaj postat de Partidul Alianța Liberalilor și Democraților susține că formațiunea a crescut în ultimele sondaje, iar în Prahova s-ar afla chiar la paritate cu PNL, ]n intențiile de vot pentru Consiliul Județean.

Pentru parlamentare, ALDE spune că în Prahova se bazează pe un procent de 22%, ceea ce ar însemna că poate obține cel puțin 2 deputați și 1 senator, mai mult decât are în prezent.

Iată ce au scris colegii lui Tăriceanu:

„Datele sondajelor efectuate în mai multe judeţe arată că ALDE devine treptat principalul partid de centru-dreapta din România, în vreme ce PNL scade în mod constant. În unele judeţe ALDE a depăşit PNL în intenţia de #vot a românilor.

ALDE a crescut în sondaje prin consecvența și curajul de a ne bate pentru ceea ce reprezintă cele mai importante bunuri pe care românii le-au câștigat în 1989: #libertatea și #democrația.

Aceste rezultate explică, într-o bună măsură, și cota pe care ALDE o are la nivel național, situată în jurul cifrei de 15%. Practic, față de alegerile parlamentare din 2016 și sondajele din anul 2017, astăzi rezultatele indică o dublare a scorului ALDE.”

CITEȘTE ȘI: ALDE Prahova si-a votat noua conducere si isi propune sa obtina 20% la alegerile locale din 2020 (FOTO si VIDEO)

ALDE parlamentare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here