De ce ar trebui utilizate branturile cu silicon in fiecare zi?

0
1431

Atat femeile, cat si barbatii lumii moderne ajung sa petreaca cea mai mare parte din timpul zilei incaltati cu diferiti pantofi, care, oricat de comozi ar parea, ajung sa dauneze in timp sanatatii picioarelor, ceea ce poate duce la diverse afectiuni si probleme. Singura solutie pentru a remedia toate aceste probleme ar fi reintoarcerea la natura, adica posibilitatea de a merge desculti, insa, cum acest lucru nu mai este posibil in societatea de astazi, diversi medici si specialisti au realizat acele branturi silicon. Astfel, prin folosirea branturilor in interiorul incaltamintei, piciorul se simte ca si cum ar fi in contact cu solul, iar mersul redevine placut si sanatos.
Presiunea pusa pe oasele picioarelor este deosebit de mare, acest lucru cauzand durere, disconfort si chiar oboseala, iar durerea de picioare si de spate este de cele mai multe ori cauzata de suprasolicitarea muschilor de la picioare.
Branturile de silicon asigura o distribuire uniforma  a presiunii resimtite pe toate zonele de sprijin ale talpii, adaptandu-se apasarii la care sunt supuse si reusind sa absoarba impacturile. Aceste branturi pantofi garanteaza confortul picioarelor chiar si in zilele in care trebuie sa mergeti foarte mult pe jos sau sa stati pentru o perioada foarte mare de timp in picioare.
Branturile sunt confectionate din silicon 100%, fara alti aditivi si datorita faptului ca au o vascozitate mare, reusesc sa protejeze zonele de presiune de pe talpa.
Asupra acestor tipuri de branturi scholl s-au realizat numeroase teste si astfel s-a ajuns la concluzia ca acestea sunt produse hipoalergenice, care nu permit dezvoltarea unor anumite infectii sau bacterii si, mai multe decat atat, nu sunt toxice. PE deasupra, aceste pot fi spalate si reutilizate ori de cate ori se considera necesar acest lucru.
Cel mai mare avantaj al acestor tipuri de branturi silicon este ca nu trebuie intretinute de nici un fel, acestea nu sunt afectate de soare, nu-si schimba culoarea o data cu trecerea timpului  si nici nu au vreun miros specific. Singurul aspect la care trebuie avut grija este ca trebuie manevrate cu grija pentru a fi evitata ruperea lor in timpul purtarii sau al descaltarii. In acest mod, si respectand aceste simple reguli, acestea pot fi un produs cu o durata foarte mare de viata.
Se poate spune ca branturile silicon va face din orice pereche de pantofi unii confortabili, datorita faptului ca se respecta contururile anatomice ale piciorului, in acest mod reusindu-se eliminarea oboselii in timpul mersului pe jos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here