“România se va transforma în Planeta Maimuțelor în care unii politicieni, doar pentru o banană în plus, sunt în stare de orice doar pentru a-și salva pielea”

0
649

Acum, si normal ca i se va zbarli mustata de furie lui Liviu Dragnea cand va afla ca finantarea retelei de ONG-uri din Romania a lui George Soros, miliardarul identificat chiar de catre acesta ca fiind inamicul public numarul unu al actualei coalitii de guvernamant este asigurata tocmai de catre Partidul Social Democrat! Si din bani publici! Pentru ca Fundatia „Freedom House”, „perla coroanei” sorosiste din Romania, condusa de Cristina Guseth, nimeni alta decat cea mai intima prietena a Monicai Macovei a ajuns pur si simplu sa-i injure pe liderii pesedisti pe banii lor!

Pentru ca, in timp ce ”Freedom House” urla ca din gura de sarpe ca Romania se afla sub dictatura lui Liviu Dragnea si ca in tara nu mai exista democratie dupa ce PSD-ul a castigat alegerile, iata ca Primaria Sectorului 2 si  Primaria Capitalei, prin Consiliul General al Municipiului Bucuresti, unde social democratii detin o larga majoritate pompeaza sume importante in conturile aceleiasi asociatii „Freedom House” ! Care va incasa insemnate fonduri europene daca in sedinta de joi, 19 mai, majoritatea pesedista din CGMB va vota „in orb” punctul 37 de pe ordinea de zi, adica hotararea „privind imputernicirea expresa a Consiliului Local Sector 2 al Municipiului Bucuresti de a hotari asocierea cu Fundatia Freedom House Inc. – Filiala Bucuresti”. Toate bune si frumoase, numai ca prin aceasta stranie asociere „contra naturii” se va asigura din bani publici cofinantarea pentru un proiect in valoare de 310.082,48 lei prin care oengistii sorosisti le vor preda functionarilor Primariei Sectorului 2 lectii de anticoruptie! Si lasand la o parte paradoxul ca alesii PSD, in loc sa-si vada de prioritatile asumate, precum promisiunile sociale cu care au castigat alegerile au ajuns sa voteze pomparea de bani publici in principala fundatie a lui George Soros din Romania se demasca astfel si „reteta” prin care ONG-urile miliardarului progresist iau zeci de milioane de euro din fonduri europene, cofinantarile obligatorii fiind in schimb asigurate de la primariile, institutiile, ministerele si agentiile guvernamentale ale statului roman! Astfel ca miliardarul George Soros nu da niciun ban din buzunar pentru a injura acelasi  stat roman care il finanteaza la greu!

Se baga singuri „la mititica” !

Nu este zi in care liderii pesedisti, de la cei mai mici din teritoriu pana la cei din conducerea centrala sa nu acuze ca au ajuns sa fie bagati „la mititica” din cauza unei lupte anticoruptie excesiv exercitata si mediatizata! Iata insa ca aceiasi lideri se dau de ceasul mortii sa le asigure fondurile necesare fundatiilor sorosiste pentru a propovadui aceeasi lupta anticoruptie in administratia locala! Iar cel mai bun exemplu ca oamenii lui Dragnea si-o fac practic cu mana lor este halucinanta asociere dintre Fundatia Freedom House Inc. – Filiala Bucuresti si Consiliul Local al Primariei Sector 2, in urma careia subalternii edilului pesedist Mihai Toader vor lua lectii de anticoruptie de la sorosistii Cristinei Guseth ! Adica pe banii bucurestenilor, oamenii pusi in functii de PSD isi vor lua notite despre „invataturile” Monicai Macovei, toata „distractia” costand cateva sute de mii bune de lei !

Sub efigia Centenarului

Cu antetul Centenarului pe ele, documentele prezentate in exclusivitate arata cat se poate de clar ca sunt gata parafate actele prin care sa se dea „cep” la finantarea din bani publici a Fundatiei Fredom House Inc. a miliardarului George Soros de catre chiar actuala putere pesedista! Pentru ca documentele sunt gata semnate si parafate, asteptandu-se doar sa treaca neobservata decizia strecurata strategic la punctul 37 de pe ordinea de zi a sedintei CGMB de joi, 17 mai. Si cum PSD-ul are oricum o masina de vot zdrobitoare in CGMB, lucru reclamat si de Opozitie, plus ca hotararea este pusa la sfarsitul sedintei, sunt sanse uriase ca proiectul sa treaca, daca Gabriela Firea nu se va trezi la timp. Pentru ca, prin proiectul de hotarare al CGMB de imputernicire expresa a Consiliului Local al Sectorului 2, fundatia lui George Soros va primi importante fonduri europene pentru a preda lectii de anticoruptie, fara nicio contributie proprie a ONG-ului, caci prin asocierea cu Primaria Sectorului 2 cofinantarea va fi asigurata din fonduri publice. Proiectul se numeste „Spune NU coruptiei” si „valoarea sa totala este de 310.082,28 lei, din care valoarea aferenta Primariei Sectorului 2 este de 199.860, 48 lei”, dupa cum rezulta chiar din raportul de specialitate al proiectului inregistrat la Primaria Municipiului Bucuresti sub numarul 381 din 13.04.2018!

Inflitrati peste tot!

Ca Mihai Mugur Toader este doar o marioneta captiva in ghearele unui grup transpartinic care face legea in Consiliul Local al Sectorului 2 nu mai este chiar un secret. Insa ce o fi in mintea pesedistilor de la conducerea Primariei Capitalei de sunt gata sa le asigure fundatiilor sorosiste banii pentru  a–i putea injura cat mai abitir, mai greu de ghicit! Dar nu trebuie uitat nici faptul ca, dupa cum dezvaluiam, tabara nationala din serviciile secrete a identificat nu mai putin de 21.000 de functionari ai statului roman conectati d-a lungul vremii la „robinetul” financiar sorosist, existand chiar informatii ca „lista neagra” va fi facuta public cat de curand de catre nationalisti. Deci, cum reteaua sorosista are oameni infiltrati in toate institutiile statului roman este de asteptat ca surpriza cine strecoara astfel de proiecte sa nu fie una chiar asa mare ! Si mai interesant ar fi insa ca, daca tot se apuca sorosistii Cristinei Guseth de dat lectii in Primaria Sectorului 2, le vor preda integritatea si celor din gruparea transpartinica aflata la butoane si care se da intangibila pe „legenda” din jurul unei porcoase casete video…(Catalin Tache).

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here