EXPLOZIV/Simu a acuzat șantajul din dosarele ANRP și umflarea prejudiciilor de către DNA/DUBLA MASURA A DNA

0
281

Conform Flux 24, omul de afaceri Horia Simu, fost bancher la Londra, a acuzat DNA marți seară la B1 TV. Simu a fost audiat în a treia zi de Paști la DNA ca martor într-un dosar, iar în fața sediului Direcției AntiCorupție a fost întâmpinat de mai mulți jurnaliști, probabil chemați în prealabil a sugerat acesta. Nici o altă audiere nu a mai avut loc marți. 

Silviu Mănăstire a prezentat în emisiunea Dosar de Politician de la B1 două cazuri de la ANRP: Valentin Vişoiu și Horia Simu.

Cei doi au fost la mâna aceluiași procurar din DNA.

Valentin Vișoiu (foto sus) este unul din investitorii în mai multe proiecte din București, printre care Domenii, unul din cartierele de lux cu publicitate masivă în media.

Primul deoarece a făcut denunțuri a scăpat fără nici un sechestru pe avere. Al doilea a stat mai multe luni în pușcărie și a fost trimis în instanță în mai multe dosare. De asemenea i-a fost sechestrată o mare parte din avere.

Horia Simu a spus într-o intervenție telefonică la B1 că l-a denunțat la DNA pe fostul șef al Comunității Naționale de Informații, Daniel Moldoveanu, care a mințit în privința sa.

El a spus că va mărturisi în fața unui judecător numele persoanelor pe care procurorii DNA i-au cerut să le denunțe.

E foarte ciudată modalitatea în care am fost audiat astăzi la DNA. Nu pot să nu mă întreb cui folosește presiunea mediatică a DNA. Este o presiune asupra justiției. Am fost chemat pentru o audiere de 10 minute, am fost întrebat dacă cunosc trei persoane și la ieșire mă aștepta toată presa. Nu e vina presei, ci a celor care i-au chemat, a precizat Horia Simu.

Simu a acuzat șantajul din dosarele ANRP și umflarea prejudiciilor de către DNA.

Dacă nu ai acciesat la șantaj ai suferit consecințele ca subsemnatul. DNA își promovează dosarele ANRP numai mediatic. Creează o presiune pe actul de justiție cu prejudiciile mirobolante pe care le prezintă. Creează o presiune socială, mediatică. Prejudiciile sunt făcute din pix, a susținut Simu. (Irinel I.).

 

Articolul EXPLOZIV/Simu a acuzat șantajul din dosarele ANRP și umflarea prejudiciilor de către DNA/DUBLA MASURA A DNA apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here