Șapte soldaţi americani de la Baza NATO Deveselu au provocat un scandal de proporţii, într-un club de noapte din Craiova

0
1112

Șapte soldaţi americani de la Baza NATO Deveselu au provocat un scandal de proporţii, într-un club de noapte din Craiova, după ce au plecat fără să plătească, militarii intrând în conflict şi cu poliţiştii care au încercat să aplaneze conflictul, transmite Mediafax.

Cei şapte soldați au mers sâmbătă seară într-un club din Craiova. Angajații localului spun că, după ce au consumat mai multe băuturi alcoolice, aceştia au plecat fără să plătească. Agenții de pază i-au urmărit și, la câteva sute de metri, de local i-au prins, iar între cele două grupuri, respectiv între militari și agenții de pază, a izbucnit un scandal.

Un echipaj de poliție trecea prin zonă a intervenit, iar pentru că americanii au devenit violenți, oamenii legii i-au imobilizat, încătușat și i-au dus la secția de poliție.

După audieri, cinci dintre cei şapte au fost amendați.

„În dimineața zilei de duminică, în imediata apropiere a unui local de alimentație publică din Craiova, s-a produs un eveniment între un grup de clienți ai localului respectiv și personalul cu atribuții pe linia asigurării pazei. Incidentul a fost cauzat de faptul că grupul respectiv a refuzat să achite contravaloarea consumației. Întrucât persoanele se manifestau zgomotos, au fost luate măsuri pentru aplanarea stării tensionate, iar persoanele implicate au fost sancționate contravențional conform Legii 61 /1991”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Gîrd.

Dintre cei cinci care au fost sancționat, trei sunt ofițeri, iar restul marinari, potrivit reprezentanților Bazei NATO Deveselu.

Reprezentanţii Marinei Americane spun că incidentul va face subiectul unei anchete interne. (Corina U.).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here