Cel mai bun cuptor Hansa

0
902
cuptor Hansa BOEI69475

Marca Hansa a devenit recent, cea mai apreciată marcă de electrocasnice încorporabile, în special de cuptoare încorporabile electrice multifuncționale din România. Acest lucru nu este întâmplător, ci reflectă un raport calitate preț foarte bun oferit de către producătorul polonez.

Dacă vorbim de o sumă de 1000 de lei, nu putem vorbi de un cuptor încorporabil impresionant, însă în comparație cu alternativele oferite de ceilalți producători în ceea ce privește acest buget, șansele ca Hansa să fie cea mai bună alegere sunt foarte mari.

Așadar, care este cel mai bun cuptor Hansa? Am făcut o analiză scurtă a cuptorului incorporabil din inox Hansa BOEI69475, și vă oferim principalele motive pentru care îl considerăm cel mai bun din țară la momentul actual.

Cuptorul Hansa BOEI69475

Cuptorul Hansa BOEI69475 este cel mai bun cuptor încorporabil, în primul rând grație finisajului din inox.

Principala problemă a gospodinelor când vine vorba de cuptoare este curățarea acestuia și păstrarea acestuia cât mai strălucitoare. Vorbim aici de un inox tratat antiampretare, foarte ușor de întreținut și curățat.

Ușa este confecționată dintr-o sticlă de foarte bună calitate și are proprietăți termorezistente pentru că există 3 straturi de geam! Această caracteristică mai este cunoscută și sub denumirea de sistem ușă rece și este o caracteristică foarte importantă, în special dacă există și copii în locuință. Aceste trei straturi de geam previn orice fel de accidentare, în special arderea. Temperatura pe suprafața exterioară a ușii nu este fierbinte și dacă este atinsă de un copil acesta nu se va frige.

Acest cuptor are un volum de 66 de litri, lucru care îl încadrează în categoria cuptoarelor de volume medii. Beneficiază de 10 funcții care îi vor permite utilizatorului să prepare aproape toate tipurile de alimente posibile, poate chiar și preparate pe care nu a reușit să le gătească până acum : încălzire în partea superioară și inferioară + ventilator, grill, încălzire în partea superioară + grill (supergrill), decongelare, încălzire în partea inferioară, încălzire rapidă, aer cald + încălzire în partea inferioară (pizza), aer cald, încălzire în partea superioară + grill + ventilator, încălzire în partea superioară + încălzire în partea inferioară (convențională).

Puterea nominală este de 3100W, iar consumul mediu este în jur de 0,8 kW pe oră, iar 1 kW costă în jur de 60-70 bani.

O altă caracteristică ce diferențiază cuptorul Hansa BOEI69475 de majoritatea disponibile pe piață, este existența suporților telescopici pentru tăvi. Aceștia îi oferă utilizatorului un plus de confort pentru că nu mai e nevoie să le țină cu mâna atunci când dorește să verifice preparatul sau să-l amestece.

Acest cuptor beneficiază de preîncălzire rapidă, și puteți utiliza această funcție pentru a atinge temperatura dorită în cel mai scurt timp posibil. În numai 4 minute cuptorul poate ajunge la o temperatură de 150 de grade.

De unde poate fi achiziționat?

DEMAXAcest cuptor este disponibil la cel mai bun raport calitate preț in magazinul online www.demax.ro alături de alte produse din marca Hansa. Magazinul Demax este principalul distribuitor de produse Hansa și puteți regăsi acolo întreaga colecție de produse.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here