Alina Gorghiu, i-a lansat o ofertă “tehnocratului” Dacian Cioloş

0
343

Partidul promis de fostul premier Dacian Cioloş urmează să devină realitate în viitorul imediat apropiat, astfel că fosta şefă PNL, Alina Gorghiu, i-a lansat o ofertă tehnocratului.

„Apreciez intenţia d-lui Dacian Cioloş de a-şi asuma un rol politic în România. De fapt, cred că în contextul actual este nevoie pe scena politică de toţi românii al căror cuvânt are greutate pentru că societatea doreşte o alternativă din ce în ce mai puternică la PSD. Orice plus pentru opoziţie va fi binevenit. Vorba românească: unde-s mulţi, puterea creşte. Fiecare personalitate reprezentativă care intră în viaţa politică, care luptă împotriva abuzurilor puterii, aduce ceva în plus, nu în minus”, a declarat Alina Gorghiu.

Reprezentanta PNL a subliniat că formaţiunea sa rămâne „partidul-lider” al opoziţiei prin reprezentarea locală, istorie, experienţă, poziţie publică în sondaje, însă nu va refuza colaborarea corectă cu orice forţă politică de dreaptă, care se opune PSD.

„Aceeaşi deschidere şi dorinţă de colaborare trebuie să vină din partea tuturor, pentru că derapajele PSD-ALDE sunt tot mai puternice. Sunt sigură că Dacian Cioloş este primul care să recunoască valoarea sprijinului primit de la PNL şi parteneriatul existent în tot anul său de guvernare, care nu a slăbit niciodată chiar dacă pentru PNL au fost şi anumite costuri electorale”, a precizat Alina Gorghiu.

Potrivit fostei şefe PNL, acest prim pas pe care îl face Cioloş pentru a intra în politică este în direcţia bună.

„Nu mai este mult timp până când pentru opoziţia de dreapta va veni vremea coagulării, a strângerii sale în jurul unui proiect politic care va fi convingător pentru cetăţeni numai dacă se va baza pe ideea de unitate. Alegerile europarlamentare şi prezidenţiale de anul viitor nu ar trebui să ne găsească dezbinaţi. O dreaptă unită, cu un program de guvernare asumat de toţi liderii săi politici, va fi cea mai bună opţiune pentru românii care vor veni anul viitor la vot” a conchis Alina Gorghiu. (Dana B.).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here