EXPLOZIV/ADRIAN VAIDA A IMPLICAT ILEGAL POLITIA LOCALA PLOIESTI IN CAMPANIA ELECTORALA IN FAVOAREA CANDIDATULUI P.N.L./INCISIV DE PRAHOVA DEPUNE PLANGERE PENALA

0
258

Incisiv de Prahova sustine protestul liderilor SNTM.

SNTM a luat act de decizia membrilor de conducere ai Sindicatului National Telecomunicații Mobile, de a protesta împotriva abuzurilor TELEKOM, printr-un gest extrem si anume GREVA FOAMEI.

Astfel începând cu orele 12, conducerea SNTM va fi prezenta in Piața Victoriei pe termen NEDETERMINAT.

Protestul SNTM, este susținut si de către :

–         MEMBRII Sindicatului ERICSSON (atașat e-mailul de susținere)

–         Membri ai altor sindicate afiliate;

–         Actuali salariați care au fost DISCRIMINATI, concediați abuziv si ulterior REANGAJATI, IN BAZA HOTARILOR DEFINITIVE ALE INSTANTELOR DE JUDECATA SI A Consiliului National al Discriminării;

–         Foști salariați ai TELEKOM, atât din Bucuresti cat si din tara, care au fost ABUZATI, DISCRIMINATI, HARTUITI;

VA RECOMANDAM SI VOUA SA VA ALATURATI PROTESTULUI NOSTRU.

Draga dna Dumitrache,

EU, CORINA MANILA – Secretarul general al SNTM, SATULA FIIND DE MINCIUNILE DVS, doresc sa va transmit următorul răspuns, la e-mailul transmis ieri salariaților.

Daca nu v-am fi cunoscut si am fi citit mesajul transmis ieri de dvs. salariaților, poate ne-am fi lăsat păcăliți, in prima faza !!!

Dar…. sa va arătați surprinsa de acțiunile extreme in care conducerea Telekom alege sa protesteze, așa cum ii aduceți pe toți salariații care îndrăznesc sa se revolte împotriva abuzurilor dvs? Așa cevaaaa LL

„Ne surprind atât aceasta acțiune, cat si acuzațiile aduse companiei, având in vedere ca echipa de management este, si a fost întotdeauna preocupata si a făcut eforturi sa găsească in mod proactiv modalități de susținere si de protecție a angajaților.”

Dragă doamna DUMITRACHE, Sunteți O RUSINE A COMPANIEI, ATITUDINEA DVS FIIND INCALIFICABILA !!!!

Dați-ne voie sa ne arătam si noi, SNTM, DELOC surprinși de minciunile cu care manipulați salariații, care culmea!!! nici ei nu prea va mai cred si care in sinea lor, tot mai multi, agreează si aproba acțiunile SNTM.

Poate reușiți totuși, sa le explicați dvs. salariaților TKRM, care sunt acele modalități prin care înțelege administrația Telekom sa susțină si sa protejeze salariații?? Ia sa vedem, daca ghicim:

I-ați discriminat ?? DA!! I-ați hartuit ?? DA !!! I-ați supus abuzurilor ?? DA!!! Ii plătiți cu salarii minime pe economie si /sau salarii mizere pentru munca asidua pe care o fac ?? DA!!! Ați transferat ZECI DE MEMBRI, către sindicatul „familiei”, pentru ca dl. Andrei este docil, supus si pupa bine bocancii??? DA !!!!. Ați amenințat, ați hartuit si ați concediat salariații, care au îndrăznit sa.si ceara in justiție drepturile ?? DA !!!

Pai, doamna Carmen Cristina Dumitrache, asta numiți suport, respect, buna credință sau dialog social ??!!

Daca nu era SNTM, angajații din magazine făceau si acum curățenie si cărau marfa, in loc sa vândă produse/servicii Telekom.

Daca nu era SNTM angajaților din TKRM li se opreau si acum garanții colosale si nejustificate.

Daca nu era SNTM angajații TKRM, erau victime sigure ale comisiilor de disciplina „fabricate”.

Si  as putea continua.

Unde este buna credință invocata, dna Dumitrache, când mai multi colegi de-ai noștri AU DOVEDIT IN INSTANTA si la CNCD ca au fost discriminați si SUNT IN PREZENT REANGAJATI ????!!!

Unde este buna credință si dialogul social, când încercați negocierea CCM, prin „băgarea pumnului in gura, forțându-ne contrar legii, semnarea unor Acorduri de negociere ABUZIVE SI NEJUSTIFICATE?

„Telekom Romania susține drepturile angajaților săi si are o preocupare constanta pentru dezvoltarea unui cadru si culturi organizaționale bazate pe respect si profesionalism.” SERIOS ??!!

Susțineți drepturile salariaților?? Dezvoltați cadru …bazat pe respect si profesionalism ?? Ale cui drepturi??? Al cui respect? Al acelor salariați care sunt discriminați, hârțuiți, terorizați si abuzați  de șefi?? Ai acelor salariați care sunt tot mai deprimați si tot mai triști ???

Ce dialog a avut compania cu sindicatul in condițiile in care NICIO PROPUNERE venita din partea SNTM in interesul salariaților NU a fost acceptata???

Ați distrus si ați pus pe butuci ERICSSON-ul si acum sunteți pe punctul de a distruge si TELEKOM-UL, PENTRU CA DOAR ACESTA este scopul dvs.

Invocați cu nerușinare faptul ca SNTM nu a dorit semnarea CCM-ului !!!! Dar ați uitat sa precizați ca SOCIETATEA a ignorat legea, cf. căreia trebuia sa inițieze negocierea CCM, care in lipsa inițiativei COMPANIEI, a fost inițiată de sindicatul semnatar… Ați omis sa precizați ca pentru negocierea CCM, ne impuneți semnarea unui Acord de confidențialitate întocmit UNILATERTAL si cu clauze abuzive!!!

Daca SNTM nu a dorit negocierea si semnarea CCM, va rugam sa transmiteți TUTUROR salariaților TKRM, Procesul Verbal de începere a negocierilor, precum si PV de încheiere al negocierilor, semnat olograf de către reprezentanții SNTM si in care sa se precizeze refuzul sindicatului de negociere.

Va rugam transmiteți salariaților TKRM si motivația pt care la prima întâlnire in vederea negocierii CCM, din Comisia TKRM de negociere din 5 persoane împuternicite, au fost prezente doar 2, iar alte 3 persoane au fost prezente, ILEGAL, fara a avea vreo calitate in aceasta comisie de negociere.

 

Ați transmis cumva salariaților TKRM si faptul ca propunerea SNTM, pentru Coșul de beneficii, a fost alcătuit din 2 părți?

  1. Beneficii deductibilecare ar trebui sa fie cu titlu obligatoriu pt toți salariații, pt ca NU sunt oferite de companie, CI de statul roman, care permite scăderea impozitului pe profit Vs Beneficii oferite angajaților ( ex: bonuri masa, decont transport, etc)
  2. Beneficii nedeductibile – oferite de companie si supuse impozitării ( si aici pot fi introduse primele, pilon pensii, carduri fitness, etc)

Ați putea spune dvs salariaților cum după ani de zile fara măriri salariale, in „mărinimia” COMPANIA oferă o fabuloasa mărire de 170 BRUT, cu care SNTM nu este de acord, considerând a fi o bătaie de joc ?????? Managerii companiei in schimb, stau pe salarii de zeci de mii de euro, având ca scop, biciuirea, defăimarea si abuzarea salariaților???

Nu ați răspuns NICIODATA nevoilor salariaților, bonusurile de performanta se acorda ca un soi de ”spaga” doar obedienților dvs.

Transparenta?? Nu cred ca aveți acest cuvânt in dicționar !! Este ca o sticla OPACA.

NU ați informat niciodată SNTM, despre deciziile companiei, care au / au avut ca efect, salariații, așa cum prevede legea. Dar care lege??? LEGEA pentru dvs. este doar pt a fi încălcată!!!

Chiar daca dvs cu clica dvs, încercați manipularea salariaților TKRM, va rog sa luați in calcul ca SNTM, prin conducerea ei, va apela la TOATE FORMELE LEGALE SI INSTITUTIILE EUROPENE SI INTERNATIONALE, pentru a reinstaura liniștea, respectul si demnitatea pe care orice salariat TELEKOM o merita.

 

SNTM va mai da încă o șansă sa va dovediți BUNA CREDINTA, săptămâna viitoare la concilierea cu ITM, când SNTM își anunță INCA O DATA INTENTIA de a SEMNA  CCM-ul pt salariații TKRM. Curiozitatea ne mănâncă sa vedem ce motiv veți mai invoca sa NU semnați CCM-ul nici de data aceasta.

In final va aduc la cunoștință faptul ca SI ALTI MEMBRI AI CONDUCERII SNTM, SE VOR ALATURA LA PROTESTUL DE GREVA A FOAMEI, DEMARAT DE PRESEDINTELE SNTM SI PRIM VICEPRESEDINTELE SNTM SI NU VOM RENUNTA DECAT ATUNCI CAND LUCRURILE SE VOR REZOLVA.

 

IN REST…NUMAI DE BINE !!!

Corina Manila, Secretar General 

Reamintim cititorilor ca, Incisiv de Prahova a devoalat in EXCLUSIVITATE ilegalitatile savarsite de TELEKOM. (Ec Adrian Radu).

https://www.incisivdeprahova.ro/2018/03/07/exclusiv-protest-extrem-satui-ca-organele-statului-si-institutiile-din-romania-presedintia-romaniei-guvern-ministere-etc-sa-nu-reactioneze-la-ilegalitatile-si-jaful-de-la-telekom-romania-co/

https://www.incisivdeprahova.ro/2018/03/05/tepe-marca-telekom-romania/

https://www.incisivdeprahova.ro/2018/02/05/exclusivromania-capusata-de-abuzurile-corporatiilor-cu-participarea-activa-si-pasiva-guvernantilor-telekom-romaniadocumente/

https://www.incisivdeprahova.ro/2018/02/01/exclusiv-incalcarea-obligatiilor-profesionale-ale-judecatorilor-pentru-acoperirea-ilegalitatilor-conducerii-telekom-romaniacaracatita-din-justitie/

https://www.incisivdeprahova.ro/2018/01/31/exclusiv-pe-cand-un-proces-telekomgate-de-condamnare-al-sclaviei-abuzurilor-cotidiene-lipsei-si-dispretului-fata-de-legile-nationale-pe-care-acestia-prin-coruptie-sistematica-le-provoaca-cetate/

https://www.incisivdeprahova.ro/2018/01/31/exclusivavocat-din-baroul-bucuresti-si-liderul-de-sindicat-sntm-agresati-fizic-de-mafia-telekomilegalitati-grave-circumscrise-articolelor-din-codul-penal-musamalizate-sub-privirea-ingaduitoare-guv/

https://www.incisivdeprahova.ro/2018/01/15/exclusivsalariatilor-deutsche-telekom-le-sunt-flagrant-incalcate-drepturiledenuntare-modalitatii-fals-prin-care-reprezentantul-ewc-al-telekom-romania-fost-ales/

https://www.incisivdeprahova.ro/2018/01/05/exclusivse-solicita-interventia-presedintelui-romaniei-pentru-stoparea-devalizarii-telekom/

 

https://www.incisivdeprahova.ro/2017/12/29/exclusivpresedinte-de-sindicat-cu-declaratii-fals-care-capuseaza-romtelecom-telekomdocumente/

 

https://www.incisivdeprahova.ro/2017/12/15/exclusiv-sntm-atrage-atentia-asupra-capcanelor-actelor-aditionale-la-contractele-colective-de-munca-de-la-telekom-romania/

 

https://www.incisivdeprahova.ro/2017/12/14/exclusivsarbatori-fericitesntm-membrii-de-conducere-vor-petitiona-actionariatul-deutsche-telekom-perioada-18-22-decembrie-la-bonn/

 

https://www.incisivdeprahova.ro/2017/12/13/exclusivsindicalistii-s-au-saturat-de-hartuirea-si-ilegalitatile-conducerii-deutsche-telekom-romaniaproteste-de-amploare/

 

https://www.incisivdeprahova.ro/2017/11/23/exclusivcomunicatul-sntm-confirma-dezvaluirile-noastreilegalitati-grave-la-comaniile-germane-telekom/

 

https://www.incisivdeprahova.ro/2017/11/16/exclusivjustitia-din-romania-si-alte-autoritati-confirma-dezvaluirile-noastre-cu-privire-la-ilegalitatile-savarsite-de-concernul-telekom-romaniascrisoare-deschisa-cu-dezvaluiri-incendiare/

 

https://www.incisivdeprahova.ro/2017/10/20/exclusivdezvaluirile-noastre-sunt-confirmateactiuni-circumscrise-crimei-organizate-ale-conducerii-telekom-romania-mobile-communicationdocumente/

https://www.incisivdeprahova.ro/2017/09/10/exclusivgermania-mai-presus-de-toate-deutschland-uber-alles-germany-above-all-deutsche-telekom-si-statul-roman-au-decis-impreuna-operatiunea-cu-mainile-curate/

 

https://www.incisivdeprahova.ro/2017/06/16/exclusiv-pontaje-falsificate-la-telekom-romania-munca-la-negru-in-forma-continuata-institutiile-statului-impasibile/

https://www.incisivdeprahova.ro/2017/06/15/nu-ne-dam-seama-daca-sunt-sindicat-sau-companie-poate-realizeaza-organele-de-cercetare-penala-cum-liderul-de-sindicat-ioan-andrei-presedinte-sntc-detine-afaceri-ilegale-chiar-cu-telekom/

 

https://www.incisivdeprahova.ro/2017/06/14/telekom-detine-o-creanta-negarantata-de-675-milioane-lei/

 

https://www.incisivdeprahova.ro/2017/06/13/blocul-national-sindical-reactioneaza-la-ilegalitatile-savarsite-la-telekomsindicatele-in-fierbere-si-datorita-nepasarii-guvernantilor/

 

https://www.incisivdeprahova.ro/2017/06/12/exclusiv-telekom-romania-spalarea-de-bani-si-firmele-in-cascada/

 

https://www.incisivdeprahova.ro/2017/06/11/excusiv-un-alt-lider-de-sindicat-din-telekom-romania-communications-s-a-vine-cu-acuzatii-incendiaremunca-la-negru-spalare-de-bani-si-instrainarea-patrimoniului-in-mod-subevauat-cu-compicitatea-sta/

 

https://www.incisivdeprahova.ro/2017/06/10/exclusiv-in-romania-actioneaza-societati-ilegale-sub-nasul-autoritatilortelekom-romania-nu-exista-ca-societate-comerciala-legal-infiintatavom-reveni-cu-activitati-de-spalare-de-bani/

https://www.incisivdeprahova.ro/2017/06/08/exclusiv-noaptea-ca-hotii-la-telekom-ilegalitati-grave-confirmate-de-institutiile-statuluiadevarul-privind-motivele-demiterii-liderului-de-sindicat-urmeaza-dezvaluiri-incendiare-cu-aspecte-penalle/

https://www.incisivdeprahova.ro/2017/05/22/exclusiv-dezastrul-telekom/

https://www.incisivdeprahova.ro/2017/05/07/exclusiv-scandalul-telekom-guvernul-romaniei-este-amenintat-cu-onu-dupa-dezvaluirile-incisiv-de-prahova-si-flux-24/

https://www.incisivdeprahova.ro/2017/05/05/exclusivdeutsche-telekom-si-statul-roman-au-decis-operatiunea-cu-mainile-curate/

https://www.incisivdeprahova.ro/2017/05/04/directorul-general-de-la-telekom-romania-slovacul-miroslav-majoros-deranjat-de-dezvaluirile-incisiv-de-prahova-si-flux-24legea-din-romania-o-hartie-igienica-pentru-slovacul-preferat-de-germani/

https://www.incisivdeprahova.ro/2017/04/27/exclusivexploziv-mafia-de-la-telekom-romania-mobile-communications-s-a-ameninta-voalat-cu-moartea-un-lider-de-sindicat-care-a-avut-curajul-sa-sesizeze-incalcarile-legislatiei-muncii-de-catre-ac/

 

https://www.incisivdeprahova.ro/2017/04/19/exclusiv-reprezentantii-telekom-romania-mobile-communications-sa-incalca-normele-de-legislatie-a-muncii-sunt-confirmate-investigatiile-incisiv-de-prahova-si-flux-24/

 

https://www.incisivdeprahova.ro/2017/04/12/telekom-romania-un-mistret-greu-de-prins-pentru-sri-statul-roman-a-uitat-ca-detine-46-din-actiuni/

 

https://www.incisivdeprahova.ro/2017/12/27/exclusivpresedinte-de-sindicat-cu-declaratii-fals-care-capuseaza-companii-care-statul-este-actionar/

 

https://www.incisivdeprahova.ro/2017/06/08/exclusiv-premiera-mondiala-multinationalele-incalca-toate-legile-sub-guvernarea-psd-lider-sindical-reprezentativ-dat-afara-prin-curier-executor-judecatoresc/

 

https://www.incisivdeprahova.ro/2017/04/28/excusiv-sntm-sesizeza-organele-de-urmarire-penala-privind-amenintarea-cu-moartea-a-liderului-de-sindicat/

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here