EXCLUSIV/“Se duce o campanie de denigrare in presa la adresa Politiei Locale Ploiesti”/”Nu ne intereseaza pe noi cu cine va iubiti”

0
242

Cine este politistul local Mihai Dimitrie Valentin declarat de ANFP ca ocupa postul ilegal?

Lucrurile iau o intorsatura urata pentru mai multe personaje. Daca in 24.07.2015, Mihai Dimitrie Valentin era „sprijinit” si era pe „cai” mari, in prezent situatia acestuia cu suspendarea de drept va duce la revizuirea multor aspecte penale.

Datorita aranjamentelor facute de Carmen Gheorghe (care primeste salariul in mod ilegal chiar daca este trimisa in judecata pentru fapte de coruptie inca din 04.12.2017) si a celor agreati de ea, Politia Locala Ploiesti a stat si sta pe un butoi de pulbere.

Va readucem aminte ca, in data de 24.07.2015, în jurul orei 05,45 – 06.00, la intrarea în post, la Biroul OP3 au avut loc divergenţe si discutii aprinse pe împărţirea posturilor. Adica cei fara pile erau trimisi unde e mai rău, iar cei cu pile în locurile bune si la răcoare.

Astfel, s-a ajuns sa i se insceneze  agentului  Constantin Voicu ca i-ar fi dat un cap în gură sefului de birou Mihai Dimitrie Valentin. Cica, de “faţă”,  la acest incident ar fi fost şi înlocuitorul şefului de serviciu- George Buligescu (cel care ocupa postul ilegal, neavand studiile necesare), intrucat titularul postului se afla in concediu de odihna. Imediat s-a sunat la numarul de urgenta 112 si la fata locului au sosit mai mullti politisti de la Politia Ploiesti pentru aplana scandalul.

In urma clasarii dubioase de catre “Smarandita Popii” a unei plangeri penale pe numele lui Adrian Vaida (anuntata de noi, public, cu mult inainte de a se produce -in urma unor informatii primite chiar din interiorul Sectiei de Politie), director general adjunct la aceea data la Politia Locala Ploiesti, plangere penala ce demostra indubitabil hartuirea sexuala la care a fost supusa subalterna sa, Vasilache Ioana, de catre acesta – Incisiv de Prahova a inceput sa “monitorizeze” cu atentie toate dosarele penale de la nivelul acestei sectii in care sunt cercetati ca faptuitori cei din conducerea Politiei Locale Ploiesti.

 

Declarațiile de dragoste ale lui Vaida! Ce tehnici de seducție folosea acesta cu subalternele sale. Înregistrări audio EXCLUSIVE!

Dubios cum se „strecura” Adrian Vaida printre plangerile penale.

De asemenea, pentru a se evita pe viitor astfel de clasari dubioase, Incisiv de Prahova monitorizeaza cu mare atentie si dosarele penale aflate pe rolul parchetelor din Prahova care au ca obiect aceleasi personaje. Astfel, am evitat o clasare de rasunet pe care a incercat sa o dea fina lui Onea Lucian, renumita procuror Deaconu Giluela in dosarul nr 173/P/2017, incercand sa favorizeze aceleasi porsonaje prin motivatii SF (nicidecum juridice) de care ar muri de ras pana si cei de la gradinita (grupa mica). Vom publica in curand aceasta ordonanta pentru a se constata “profesionalismul” si “vasta” cultura juridica a nasei lui Onea Lucian. Procuroarea in cauza este aceeasi care tine la sertar si o plangere penala de aproape 3 ani de zile depusa pe numele unor membri din conducerea Politiei Locale Ploiesti, motiv pentru care, Incisiv de Prahova a depus atat plangere penala pe numele acesteia si a sesizat si CSM pentru verificari.

Revenind la “oile” noastre, pardon la sectia de elita a I.P.J. (daca D.N.A. are de ce sa nu aiba si I.P.J Prahova?), sectie condusa “pragmatic” de “Smarandita Popii” am constatat ca, la nivelul redactiei Incisiv de Prahova au fost obtinute date si informatii care confera suspiciuni rezonabile cu privire la modalitatea defectuoasa de cercetare efectuata de un angajat al Sectiei 4 Politie Sud Ploiesti

Astfel, din informatiile noastre verificate, la nivelul acestei sectii de politie se afla in cercetare o plangere penala efectuata de politistul local Voicu Constantin cu privire la abuzul in serviciu si purtarea abuziva efectuat asupra acestuia de seful ierarhic si alte fapte savarsite de conducerea Politiei Locale Ploiesti.

Lucrarea a fost repartizata la Inspector Nicolae Adrian, de la Sectia 4 Politie Sud Ploiesti.

Din datele detinute rezulta ca, martorii audiati de catre acesta au fost impiedicati sa declare despre toate aspectele sesizate in plangerea penala efectuata de politistul local in cauza si   s-au rezumat doar la o intrebare simplista daca acestia au fost de fata la un eveniment detaliat in plangere (omitandu-se cu buna stiinta intrebari despre alte abuzuri ale conducerii Politiei Locale Ploiesti specificate in plangerea respectiva).

Cum, la nivelul politistilor locali (martori) din cadrul Politiei Locale Ploiesti exista suspiciunea rezonabila conform careia, cercetarea penala efectuata de angajatul Sectiei 4 Politie Sud Ploiesti se desfasoara defectuos pentru a se incerca musamalizarea acestor fapte descrise in plangerea penala in cauza, Incisiv de Prahova a sesizat conducerea I.P.J., in data de 15.01.2018.

Aceasta suspiciune a fost intarita si de faptul ca, mai multe sesizari penale privind implicarea unor functionari publici cu functie de conducere din aceasta institutie au fost clasate, pe banda rulanta, in mod suspect si/sau unele sunt tergiversate de cativa ani (cum este si plangerea aceasta la care facem referire –de cca 2 ani si opt luni de zile).

Mai mult, suspiciunea privind implicarea angajatului Sectiei 4 Politie Sud Ploiesti sus mentionat in musamalizarea acestei plangeri penale a luat amploare in data de 12.01.2018 cand, la sediul Politiei Locale Ploiesti a fost observat intrand la conducerea institutiei cu un teanc de coli, in jurul orelor 13.20.

La iesire, la orele 13.30, din Politia Locala Ploiesti, acesta nu mai avea teancul de foi cu care a venit existand suspiciunea rezonabila in randul politistilor locali ca acesta a lasat la conducerea institutiei copii dupa declaratiile martorilor care au devoalat despre abuzurile savarsite pentru ca cei care  le-au savarsit sa poata sa declare in cunostinta de cauza.

In urma verificarilor, IPJ Prahova a transmis redactiei noastre faptul ca, sesizarea noastra a fost inaintata Parchetului de pe Langa Judecatoria Ploiesti pentru a dispune, conform competentelor. Pana se iau masurile legale care se impun, de la data sesizarii noastre, audierile martorilor din acest dosar penal au fost stopate.

De asemenea, Incisiv de Prahova “monitorizeaza” cu mare atentie si alte plangeri penale, printre care si aceea in care un polisţist local a fost lovit pe stradă de un jeep, dar accidentul a fost muşamalizat pentru bani!!!

In urma cu vreo zece zile de la intamplarea sus mentionata (cu Mihai Dimitrie Valentin) a avut loc un alt eveniment in care a fost implicat un politis local, dar cazul a fost musamalizat de Carmen Gheorghe. Politistul local de la rutiera- Cristian Popescu a fost accidentat pe strada Lupeni din Ploiesti de un jeep in timp ce acesta era in timpul programului. Politistul local incerca sa deflueze circulatia in zona si sa conserve locul producerii unui alt accident cand a fost lovit in plin de conducatorul unui jeep.

Desi a fost chemata ambulanta si au demarat procedurile normale de cercetare privind vatamarea corporala de catre Politia nationala, seful de tura si conducerea politiei locale, adica Carmen Gheorghe l-a obligat pe politistul local Cristian Popescu sa refuze internarea, acordarea ajutorului de catre echipajul de salvare. Scopul acestor „masuri” au fost dispuse deoarece „accidentul” se putea inscrie la rubrica accidente de munca si s-ar fi acordat despagubiri substantiale celui lovit. Si, acum surpriza…
Asigurări cu dedicaţie pentru o protejată a lui Iulian Teodorescu, fost primar  interimar al Ploieştiului la aceea data!!!

Dedesubturile afacerii trebuie privite in urma cu vreo doua-trei luni de la petrecerea evenimentelor. Atunci, sefa Politiei Locale Ploiesti, Carmen Gheorghe, a dispus sa se organizeze o licitatie privind asigurarile auto si ale angajatilor Politiei Locale. Desi licitatia a avut loc, totusi nu castigase cine trebuie, astfel incat licitatia a fost declarata nelegala, iar sefa comisiei – Cristina Sotir a fost schimbata din functie de catre Carmen Gheorghe.

La a doua licitatie a castigat cine trebuie – adica o firma/persoana fizica care are legatura cu conducatorul (de la aceea vreme)  al primariei Ploiesti, Iulian Teodorescu, coleg de partid la PLR si apropiat al ministrului Mediului- Gratielei Gavrilescu. Astfel, cel care a castigat licitatie este tatal Alinei Istratescu- sefa de la Relatii cu publicul din Primaria Ploiesti, cel care are monopol in contractele de asigurare ale tuturor deconcentratelor sau institutiilor (cum e Politia Locala Ploiesti) care sunt finantate de la bugetul local. Ups….

Desi licitatia a fost castigata de Istratescu, e ordin dat de Carmen Gheorghe prin care sa nu se plateasca daune, decat in cazuri in care nu se poate evita in niciun fel acest lucru, deoarece i-ar aduce pierderi financiare considerabile brokerului respectiv. Asa se explica de ce agentul Cristian Popescu a fost OBLIGAT sa refuze internarea si acordarea ajutorului de catre echipajul de salvare pentru ca tatal Alinei Istratescu- sefa de la Relatii cu publicul din Primaria Ploiesti, sa nu plateasca despagubiri pentru ca politistul a fost accidentat la locul de munca.

Nu intrati in panica. Sunt sute de plangeri penale la organele de cercetare penala “stranse” de conducerea Politiei Locale Ploiesti (asta doar din 2015 si pana in prezent), palngeri penale care le vom devoala pas cu pas. O sa asistam la un adevarat spectacol si o sa vedem impreuna ce protejeaza asa-zisul nostru Primar, Adrian Dobre.

Va prezentam inca o data Raportul de Control al ANFP (nr. 526/23.02.2018) care confirma fara echivoc prostia celor de la juridic, harababura din aceasta institutie si faptul ca, Mihai Dimitrie Valentin ocupa postul de sef Birou Ordine Publica in mod ilegal! (Cerasela N.).

RAPORT ANFP

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here