Brasov: Barbat retinut si acuzat de tentativa de omor si tulburarea linistii publice

0
325

injunghiatProcurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov au dispus, la data de 11 martie 2018, respectiv 12 martie 2018, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul I.R.M sub aspectul comiterii infracţiunilor de ”tentativă de omor” și ”tulburare a ordinii şi liniştii publice”.

La data de 13 martie 2018, inculpatul, aflat în stare de reţinere, va fi prezentat cu propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Brașov.

Din referatul cu propunere de arestare preventivă a rezultat faptul că, la data de 10.03.2018, în jurul orei 18:00, în Piaţa Unirii din mun. Braşov, persoana vătămată L. A. a fost înjunghiat de mai multe ori cu un cuţit de către inculpatul I.R.M.

Cercetările continuă în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi în vederea stabilirii răspunderii judiciare.

Actele de urmărire penală în prezenta cauză s-au efectuat cu sprijinul ofiţerilor de poliţie judiciară din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție  Braşov – Serviciul de Investigații Criminale.

Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here