Noi abuzuri la DNA Ploieşti: Cerasela Răileanu îi compune şi dictează declaraţia de recunoaştere pe care o pune să o semneze. Lucian Onea, şeful DNA Ploieşti i-a cerut să facă declaraţie de recunoaştere

0
1439

Un demnitar român plânge în hohote atunci când dă o declaraţie de recunoaştere în faţa procurorului. Este vorba despre fosta şefă a Autorităţii Electorale Permanente (AEP), Ana Maria Pătru, conform RTV.

Imaginile şocante ale serii au fost recunoscute chiar de către protagonista lor. În direct la România TV, fosta şefă a Autorităţii Electorale Permanente (AEP) a spus că imaginile din sediul DNA Ploieşti sunt reale şi că a fost o perioadă neagră din viaţa ei

Totul s-a întâmplat la sediul DNA Ploieşti, acolo unde, din imagini, se vede cu procurorul de caz, Cerasela Răileanu îi compune şi dictează declaraţia de recunoaştere pe care o pune să o semneze.

Mai mult, Pătru recunoaşte că Lucian Onea, şeful DNA Ploieşti i-a cerut să facă declaraţie de recunoaştere, altfel nu ar fi putut să iasă din arest. „Eu sunt în acele imagini. Asta a fost soluţia ca să ies de acolo şi să ajung la copilul meu. La soclicitarea procurorilor de caz a trebuit să renunţ la avocatul meu. Lucian Onea a fost cel care mi-a cerut asta. Altfel nu puteam să ies din arest în acea perioadă. Ovidiu Bulai, avocatul meu, era plătit de denunţătoarea mea. Nu am fost auzită, deşi am depus memorii şi plânegri, dar ăsta e statul de drept. Aceste înregistrări sunt imagini dureroase din viaţa mea. A fost o perioadă dificilă”, a spus Pătru. (Corina U.).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here