Familia lui Marian Furcelea, baiatul care a murit din cauza gazelor de sonda, nu este multumita de suma pe care ar trebui sa o incaseze

0
774

Cristian FurceleaSentința dată, marți, de Judecătoria Ploiești, în dosarul familia Furcelea vs SC OMV Petrom SA, va fi contestată de ambele părți. Compania austriacă este nemulțumită că a fost găsită vinovată pentru moartea accidentală a minorului Marian Furcelea, intoxicat cu gaze de sondă, în timp ce rudele acestuia consideră că suma pe care ar urma să o primească este prea mică.

Tatăl băiatului decedat în urmă cu patru ani susține că 135.000 de euro, atât cât a aprobat Judecătoria Ploieşti drept daune morale pe care ar trebui să le plătească OMV Petrom SA, este mult prea puţin ”pentru viaţa unui om”.

Cristian Constantin Furcelea (foto) a declarat că familia sa va face recurs.

Inițial, în acest dosar, rudele băiatului decedat au solicitat daune în valoare de 1 miliard de euro, pentru ca apoi să coboare suma la 9 milioane de euro.

”O să fac recurs. 135.000 de euro pentru viaţa unui om, atât au dat? Eu ştiu că în Bucureşti s-a dat un milion de euro pentru o mână, dacă vă aduceţi aminte cazul cu fata care a rămas fără mână în accident şi două milioane de euro pentru cazul cu copilul omorât de câini. În România nu poţi să-ţi faci dreptate, nu se face justiţie. Numai noi ştim cât am suferit”, a declarat Cristian Furcelea.

CITEȘTE ȘI: Sentinta soc a Judecatoriei Ploiesti: OMV Petrom SA, gasita vinovata de ucidere din culpa in cazul Furcelea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here