„Celebrul” procuror ploieştean Mircea Negulescu, magistrat pe numele căruia Inspecţia Judiciară a deschis trei dosare disciplinare, a fost suspendat marţi din funcţie de colegii săi din CSM.

0
217

Făcut „celebru” de omul de afaceri Vlad Constantin (zis si “Somerul”) si de familia Cosma – mai exact de Andreea şi de Vlad Cosma – procurorul Mircea Negulescu a fost suspendat din funcţie, începând cu data de 6 martie, în urma unei decizii a secţiei de procurori a CSM.

„Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât suspendarea din funcţia de procuror, începând cu data de 6.03.2018, a domnului Negulescu Mircea – procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpina, până la soluţionarea recursului declarat împotriva Hotărârii nr. 2P/30.01.2018 a Secţiei pentru procurori în materie disciplinară”, se precizează într-un comunicat publicat pe site-ul CSM.

Reamintim că pe 23 ianuarie, Secţia pentru procurori în materie disciplinară din cadrul CSM a discutat cazul lui Negulescu, amânând pentru astăzi pronunţarea unei decizii.

Negulescu a ajuns cunoscut opiniei publice după ce în spaţiul public au apărut mai multe înregistrări ale unor discuţii pe care acesta le-ar fi avut cu părţi din dosare. Unele dintre cele mai răsunătoare declaraţii împotriva acestuia le-a făcut deputata PSD Andreea Cosma, fiica fostului sef al CJ Prahova, Mircea Cosma, care susţine că „procurorul Portocală”, cum e supranumit Negulescu, ar fi făcut o pasiune pentru ea, iar apoi ar fi ameninţat-o. (Sava N.).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here