Planificari pentru vacanta de vara

0
552

Anul trecut, eu si iubita mea, am avut o discutie foarte aprinsa despre urmatoarea vacanta. A fost vorba unde mergem la mare, am facut calcule, unde am vrea sa mergem si intr-un final am decis sa mergem la noi, in Constanta. Eu nu am mai fost niciodata acolo, insa, prietena mea a fost an de an acolo cu familia ei (in fiecare statiune). Eu am ramas uimit sau nu, de anumite statiuni, mi-a placut, dar decizia sa mergem acolo a fost una foarte grea. Cum nu avem permis trebuia sa mergem cu trenul. Am pierdut o zi intreaga cu trenul, dar intr-un final am ajuns cu bine la destinatie in gara din Eforie Nord.

In acest an planurile se schimba. Vrem sa mergem intr-o alta tara la mare, sa vizitam locuri si sa ne petrecem timp de calitate impreuna, in locuri necunoscute noua, fara sa ne simtim acasa. Amandoi am inceput sa ne facem planurile, eu destinatiile mele, locurile unde vreau sa merg sa vizitez, ce vreau sa incerc sa mananc si asa mai departe. Cand terminam fiecare ceea ce avem de facut, discutam alegerile si argumentele, asa vom ajunge la o destinatie, iar imediat dupa, facem rezervarile, platim avansurile si biletele.

Eu mi-am ales multe destinatii. Fiecare destinatie vine urmata si de locuri de vizitat si ceea ce vreau sa fac acolo. Pentru ca da, e foarte bine sa planifici tot. Ea are multe destinatii, dar Grecia e preferata ei. Asta o am si eu, insa, Grecia are mai multe „statiuni” turistice pe sezon estival. Santorini, Parga, Lefkada, Creta, Zakynthos si asa mai departe. Dupa negocierile dure cu ea, am ales sa mergem in Grecia si sa petrec cel putin 5 zile la mare si inca cateva zile sa vizitam cele mai importante puncte turistice din Grecia.

Si am inceput sa cautam oferte pentru Grecia. Dupa cateva cautari pe google am dat peste ColibriTour.ro, cel mai complex agregator de vacante din Romania, aici am gasit mai multe variante, diferite preturi si diferite locatii de cazare. Singurul lucru pe care trebuie sa il mai facem este sa ne decidem unde mai exact sa mergem la mare pentru cele 5 zile de care ziceam. Calculam distantele dintre cele mai importante puncte turistice si vrem sa fim undeva la mijloc, sa fie accesibile cam toate punctele turistice importante.

Vrem sa fim cat mai mobili posibil, sa nu stam intr-un capat de tara si obiectivele pe care vrem sa le vizitam sa fie in sensul opus. De aceea planificam tot inainte de a alege destinatia. Este o alegere grea, multe ore de documentare si multe intrebari puse prietenilor si rudelor care au calatorit in Grecia. Nu prea va conta locatia, atata timp cat voi manca masline bune si imi voi aduce ulei de masline de acolo, asta astept mai mult. Nu stiu cum voi face, dar cu siguranta voi incerca sa fac trafic cu ulei de masline, il iubesc.

Colibri Tour este o agentie de turism care este foarte activa pe internet si au un site foarte bine gandit si usor de utilizat. Daca vrei sa iti planifici o calatorie sau o mica iesire in oras, dar intr-o alta tara, cu siguranta ofertele de pe site iti vor face cu ochiul. Mi-a placut ca ofera tot ceea ce ai nevoie pentru o calatorie fara probleme, incepand de la ghid in limba romana, asigurare medicala si cate si mai cate, asta pentru circuitele disponibile pe site.

Date de contact: 

S.C. COLIBRI TOUR S.R.L. | RO15802061 | J01/857/2003 | Sediu Social: Sebeș, Lancrăm, strada Nouă, nr. 143, Jud. Alba | Punct de lucru: Sebeș, 515800, Str. Mihai Viteazu nr. 3, Jud. Alba | Licența de turism nr. 3078/18.04.2012 | Brevet de turism nr. 8455/26.02.2004 | Polița de asigurare nr. 50783, seria I, valabilă până la 04.12.2018 , OMNIASIG VIG SA | Operator de date cu caracter personal având numărul de înregistrare – 24739

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here